Yaşlanmayı Geciktiren Besinler

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Yaşlanmayı Geciktiren Besinler
Yaşlanmayı Geciktiren Besinler......


Bu Besinlerle Yaşlanmak İmkansız!

guzellikhaber.com_726535443-165.jpg


Avokado: Parlak bir cilt için gerekli olan E vitamini yüksek oranda içeren Avokado, doğada bulunan en önemli alkalize gıdalardan biridir. 100 gramında yaklaşık 180 kalori bulunan avokado C vitamini ve potasyum başta olmak üzere birçok vitamin ve mineral içermektedir. Kırışıklıkların azaltılmasında ve önlenmesinde yardımcıdır. Avokadonun tadına alışık değilseniz salatalarınıza ekleyerek, mantar veya tavuk eti ile soteleyerek keyifle tüketebilirsiniz.

Nar: Her tanesi ayrı bir sağlık olarak nitelendirilen nar bu övgüyü cilt sağlığını koruma konusunda da sonuna kadar hak ediyor. İçerdiği ellagic asit ile cildi serbest radikallere karşı koruyarak kollojen dokunun korunmasını sağlıyor. Kahvaltınıza veya ara öğünlerinize ekleyebileceğiniz nar cilt sağlığınızı korurken kalp sağlığınızın korunmasında da yardımcı olacaktır.

Yoğurt: Yoğurt yiyenler her gün bir kâse yoğurt cilt güzelliğinin küçük ve maliyetsiz sırrı olduğunu bilir. Yoğurt zengin potasyum, kalsiyum, protein ve B vitaminleri gibi önemli mineral kaynağıdır. Bunun yanı sıra içerdiği probiyotikler ile bağırsaklarda besin emilimini yardımcı olur ve bağışıklık sistemini dengeler.

Sarımsak: Sarımsak, milattan önce 2600-2100 yıllarında Sümer kil tabletlerinde ve milattan önce 1550 yılında tıbbı bir metin olan Ebers Kodeksinde eski Mısırlılar için, özellikle çalışan sınıf ve ağır işçiler için, önemli bir ilaç olduğu yazılan mucizevî bir besindir. Hücre hasarını önleyerek yaşlanmanın ertelenmesinde etkilidir. Unutulmaması gereken temel nokta azının karar çoğunun zarar olduğudur. Günde 1 veya 2 diş sarımsak tüketimi yeterli olacaktır.

Kara Üzüm: Her daim güzellik isteyenlerin sofralarından eksik etmemesi gereken kara üzüm, fitoaleksin grubu bir antioksidan olan resveratrol içerir. Resveratrolün yanı sıra tartarik asit, oksaglutarik asit, sitrik asit, malik asit, süksinik asit, gliserik asit, glikolik asit gibi farklı öğeler de içeren kara üzüm karaciğerin sağlıklı çalışmasına yardım eder, cildin temiz, taze ve sıkı görünmesine, yaşlılık lekelerinin tedavisine yardımcı olur.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst