Yaşlı Kadın ve Genç Aşkı..

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
Yaşlı Kadın ve Genç Aşkı..
genç erkek yaşlı kadını genç çocuk yaşlı kadını
aşk, kadın erkek, aşkta yaş farkı, genç sevgili, yaşlı sevgili

Çok zor bir durum olmalı gönül ferman dinlemediği gibi yaş sınırda dinlemiyormuş bakın


ask-3cd.jpg

Kendinizden en çok kaç yaşa kadar küçük bir erkekle sevgili olabilirsiniz ? Bu konuda hiç bir çıta belirlediniz mi kendinize ? Bir düşünün bakalım kaç yaşında bir erkeğe aşık olabilirsiniz ? Örneğin ben kendimden 7 yaş küçük bir erkeğe aşık olabilirim. Bu benim çıtam. Çıtamı daha aşağı çekmem ama en çok 10 yaş büyük bir erkekle flörft edebilirim.
Kadınlar yaşları küçükken olgun erkeklere ilgi duyarlar ancak yaşları ilerlediğinde bu tercih değişir ve daha genç erkeklere ilgi duymaya başlayabilirler. Bence bu durumda herhangi bir anormallik yok ama toplum genel olarak bu duruma alışkın değil.
Şimdi düşünüyorum da bana oldukça çekici geliyor genç erkekler. 30 yaşında bir kadın olarak 20 yaşındaki erkekler oldukça çekici geliyor bana. Açıkcası çok da sevimliler. Böyle gördüğüm ve hoşlandığım biri olduğunda yanaklarını sıkıp saçlarını sevesim geliyor. Yoo hayır anaç bir istek değil bu. Tamamıyla duygusal. Acaba bende bir sorun mu var yoksa bu genel bir durum mu ?
Siz de bir düşünün bakalım…
Evet, genç erkek daha az bavulla dolaşan erkektir aynı zamanda. Biraz dolaylı oldu, haklısınız. Açıklayalım. 40’larında bir erkektense 20’lerinde bir erkek, geçmiş on yıllık yaşantısında daha az ilişki bitirip size gelmiş erkek demektir. Düşünmek zorunda kalacağınız eski karısı, çocukları gibi ekstra çantalar yoktur koltuğunun altında. Sadece ikiniz varsınız. Hepsi bu!
Hırs
20’lerinin sonunda ya da 30’larının başında erkekler genelde daha yaşlı olanları gibi isteksiz değillerdir. Hayatta pek çok şeye karşı… Seks de buna dahildir. Zorunluluklar değil, arzuları yönlendirir eylemlerini. Daha genç bir erkekle birlikte olmak, aslında kişisel hedeflerinizi belirlemeniz ve onlara ulaşmanız konusunda size yardımcı olur. Çünkü onun hırsı ve enerjisi size ilham verir.
Öğrenmeye açıklık
Genç erkek, hayatın her alanında daha hevesli ve öğrenmeye açıktır. Ve sizin hayat tecrübenize değer veren, takdir eden biri ile birlikte olmak size tazelik kazandırır. Görmüş geçirmiş birine yeni numaralar öğretemezsiniz, ama genç birinin her zaman sizden öğreneceği bir şeyler vardır. Ayrıca genç bir erkek, birlikte olduğu kadının yeteneklerini ve başarılarını kendisi için bir tehdit olarak görmez, gerçekten onlara hayranlık duyar.
Cazibe
Hadi itiraf edelim, genç erkekler her zaman daha iyi görünüyorlar, öyle değil mi? Ve kendimize karşı dürüst olalım; fiziksel çekicilik aslında ilişkinin önemli bir parçası. Düşünsenize, bir davette kolunuzda bir yakışıklı ve siz…
Olgun kadın genç erkek ilişkisinin devantajları
Bağlılık sorunu
Genç bir erkek için siz “son liman” olmayabilirsiniz. Çünkü çoğu genç erkek, henüz uzun dönemli ilişkiyle ilgilenmiyordur bile. Gözü her gördüğü güzel kadının üzerinde kalıyordur. Eğer siz ona aşıksanız, o ise sadece seks için sizinle birlikteyse, incinme ihtimalinizi göz ardı etmeyin.
Para
Genç bir erkek, sizin alıştığınız gibi finansal istikrar içinde bulunmayabilir. O halde temkinli olun. Eğer hesabı sürekli sizin ödemenizi bekliyor, sizden onun için bir şeyler almanızı istiyorsa dikkatli olun. Sizi para için kullanmasına müsaade etmeyin. Ancak şunu da unutmayın; illa ki aynı ekonomik ve sosyal seviyede olmanız gerekmiyor. İyi anlaşabildiğiniz, kolay iletişim kurabildiğiniz ve aynı frekanslarda kalmayı başarabildiğiniz sürece başarılı bir ilişki yürütüyorsunuz demektir.
Dedikodu
Her ne kadar siz genç erkek avcısı bir kadın olmasanız da, genç bir erkekle birlikte olduğunuz duyulduğu anda, çevredekilerin burunlarını sizin işinize sokması sorunuyla karşılaşabilirsiniz. İşte bu nedenle bazı arkadaşlarınızın, aile üyelerinizin, çalışma arkadaşlarınızın sizi yargılamasına karşı uyanık olun. Eğer siz ve partneriniz birlikte mutluysanız, sizin genç erkek avcısı bir kadın olduğunuz yönünde çıkarılan dedikodulara ve damgalamalara boyun eğmeyin. Ama ilişkinize dair sizin de kuşkularınız varsa o zaman uyarılara dikkat edin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya ben yaşlı kadın genç aşkına kesinlikle ama kesinlikle inanmıyorum bi kontrol edin bi bakın evveliyatına kadın daha güçlü, paralı ya da sosyal çevresi geniş en azından evi olan durumu iyi biridir. Ben inanmıyorum kardeşim hiç bir genç erkeğin yaşlı bir kadın ile aşk yaşayacağına inanmıyorum. Geçiniz bunları geçiniz....
 
aaa ne kadar ayıp e seda ablamızın bundan önceki üç beş yedi dokuz eşi hep genç idi :D:D Ben ce yanılıyorsun hayatım aşk var aşk var. :D:D Milletin aşkı bizi germesin ama şaka bi yana sizin gibi düşünüyorum. Özellikle erkekler lolita şeklinde hatunları ya da öyle görünümlü olanları ya da parası olanları ya da evi olanları, ya da yahu nefes alsın yeter işte :D:D
 
Geri
Üst