Yastığımın içinden muska çıktı

Melis ank

Aktif Üye
Üye
Yastığımın içinden muska çıktı
Merhaba hocam . Yastığımın astarı kirlenmişti açıp yıkayayım dedim. Astarı sökünce karşıma muska çıktı. Acaba burda ne yazıyor çok merak ettim . Şu an hem moralim bozuk hemde elim ayağım titriyor. Burda yazılanlar hakkın da acaba bir fikriniz varmı ? Ayrıca bu durum da ne yapmalıyım ?


IMG-20170822-WA0001.jpg
 
Keşke anlayıp okuyabilseydim büyümü acaba, yastığın içinden nası çıkıyor artı bu tam arapça değil ya heralde el yazısı gibi saçma bişeye benziyor yinede bir bilene sormak gerekiyor bende merak ettim şimdi :)
 
Hayırlı Günler. Yastığınızdan çıkan muskada yazılanlar harf harf seçilse bile Okunması çok zor. Ve anlaşılması ancak işin erbabı tarafından olur. Muska kağıdının bükülmedi ve yandaki muhafaza şeyinden anladığım kadarıyla da Bu muska pek hayra alamet gözükmüyor. Bunu ancak Erbabı olan bir kişi çözebilir.
 
Merhaba hocam yasatığımın içinden çıkan muskanın papaz büyüsü olduğu anlaşıldı. Eşimin eski karısı yapmış. Bu durumda ne yapmalıyım ? Bu muskayı yaksammı denizemi atsam yoksa toprağamı gömsem bilemedim. Tavsiyeniz nedir hocam yardımcı olursanız sevinirim.
 
Merhaba. Muskada yazanların Ne manaya geldiğini ve ayet olup olmadığını çözemediğimiz için her ihtimale karşın onu Sarıldığı malzemelerle birlikte bi kasenin içinde yakıp çıkan külünüde toprağa gömmenizi tavsiye ediyorum. Ayet olma ihtimalinden dolayı bu tavsiye.
 
Geri
Üst