Yatağa dönüşen tekli koltuk modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yatağa dönüşen tekli koltuk modelleri
yataklı koltuk modelleri, koltuk modelleri, yatağa dönüşen koltuk modelleri ile ilgili bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Yataklı koltuk modelleri evlerin önemli bir ihtiyacıdır. Mutlaka hepimizin evine zaman zaman yatılı misafirin geldiği oluyordur. Eğer misafir için bir yatağınız yoksa o zaman devreye yatağa dönüşen koltuk modelleri girerek yatak olayının sıkıntısını ortadan kaldırıp konforlu bir yatak sunumu sağlıyor.

Dar ve küçük alanlar için de oldukça kullanışlı olan açıldığın da yatağa dönüşen tekli koltuk modelleri, evlerde, öğrenci evlerin de , yazlık ve yaylalık gibi yerler de çok kullanışlı oluyor.

Hastane odasın da refakatçı koltuğu olarak da hem odada yer kaplamayan hemde istendiğin de yatağa dönüşen bir kullanım olanağı sunuyor.

Özellikle biz kadınlar bir mobilya ve eşya alacağımız zaman hem konforlu hem şık hem de kullanışlı olmasına ayrı bir dikkat ederiz. Millet olarak misafirperver bir millet olduğumuz için yatılı gelen konuklarımızı en iyi şekil de ağırlamak isteriz. Yaşam alanlarınızı daraltmadan fazladan bir yatak imkanı sunacak tekli yataklı koltuk modelleri ile oldukça rahat edeceksiniz.


9006290_orig.JPG
HermesTekliKoltukYatakli1.JPG
kullanışlı-koltuklar.JPG
Refakatci.JPG
refakatci-koltuklari-bmb-1024x1024.JPG
seray_mobilya_seruzan_yatakli_koltuk_18085.JPG
serbu_koltuk3.JPG
tek-kisilik-koltuk.JPG
yatakli-koltuk2.JPG
yatakli-koltuk-487x250.JPG
z_0001_sercity_1_.JPG
 
Geri
Üst