Yay burcu 2011 Mart ayı yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yay burcu 2011 Mart ayı yorumu
2011 mart ayı yay burcu 2011 mart yay burcu ayı yorumu
Sevgili Terazi Burcu melekleri bakalım Mart ayında sizi bekleyen gelişmeler neler :tik:

yay-7104.gif


aşk ilişkiniz gayet yolunda gidiyordur. Cinsel paylaşımlarınız gayet olumludur. Fakat kimi zaman bireysel hareket etmeniz nedeniyle sorunlar yaşanır. Sizin isteğiniz partnerinizi biraz daha tanımak ve eski yaşanmış acı tecrübeler gibi sonuçlanmaması için beklemede kalmaktır. Eğer bunu partnerinizle paylaşmazsanız, ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Böyle durum hisseden Yayların açık ve dürüst bir şekilde hareket etmeleri faydalıdır. ve son bir cümleyle bitirmek istiyorum. Yaşadığınız ilişkinin adı ne olursa olsun, bu süreçte lütfen acil kararlar vermeyin. Sonunu kestiremediğiniz bir şeyin altına girmeyin, sözlerde vaatlerde bulunmayın. Gergin ve bencil yaklaşımlardan uzak durun. İlişkinizin sizin açınızdan önemini mantıklı bir insan gibi gözden geçirin. İyice düşünün. Eğer bir karara vardıysanız beklemede kalın ve 17 Nisan tarihine kadar olayları tekrar bir süzgeçten geçirin. Yine kararlıysanız o zaman uygulamanızda sorun yok.

5 Mart - 14 Mart tarihleri arasında kariyer evinizin yöneticisinin bir üst paragraftaki Balık burcu etkisinin ardından, Koç burcunda ilerlemeye başlamasıyla sizler kendinizi daha güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Burcunuzla genel olarak uyumlu olan bu etki altında, özellikle üstünde durmanız gereken en önemli nokta, hedeflerinizin farkında olmak ve buna göre kendinizi sözel açıdan güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışmak. Çünkü bu enerjiyi doğru manada kullanabilirseniz hem işinizle alakalı konularda ileri adımlar atabilirsiniz hem de sizin cesaretinizden faydalanacak insanlara destek verebilirsiniz. Yalnız şunu da unutmayalım, bu tarihlerde Venüsün geri hareketi söz konusu. Bazılarınız için gecikmeler yine devam edecektir. Buna hazırlıklı olmakta fayda var.

Bu tarihler arasında zekanızı ve yaratıcı gücünüzü açığa çıkaracak şekilde hareket ederseniz, iyi bir dille kendinizi ortaya koyabilirseniz Venüsün geri hareketinin ardından planlarınızı yürürlüğe koymanız mümkün olur. Bu tarihler arasında herhangi bir iş teklifi alırsanız öncelikle, herşeyi ben bilirim havasına girmeyin. Mütevazi fakat kendinden emin bir duruşunuz olsun. Eğer çalışan bir kişiyseniz yine bu dönemde iletişim konusunda yeri geldiğinde dinlemeyi ve etrafınızdaki insanların söyledikleriyle kendi düşündüklerini karşılaştırarak hareket etmeyi de ihmal etmeyin. Çünkü akıl akıldan üstündür derler.

20 Mart tarihinde başlayacak Güneş gezegeninin Koç burcu seyri size destek bir güç olarak değerledir. İfade gücünüzü yükseltir ve kendinize olan güven duygunuzu yoğunlaştırır.Hassasiyetiniz bu zaman diliminde yoğun olabilir. Yani tam anlamıyla gelir durumunuz istikrara kavuşmadığı için, dışarıdan söylenen bir söz bile sizi kırmaya yetebilir. Bu cümlelerim özellikle maddi sıkıntısı olanlar içindir. Çalışan kesimde bulunan Yaylar ise bu tarihler arasında, aileleriyle olan ilişkileri, paylaşımları konusunda daha verici ve cömert davranmaları söz konusu olabilir. Onlarla ortak kararlar alarak geleceklerini garanti altına almak için yuva sahibi olmayı düşünebilirler. Fakat bunun için öncelikle gelir durumunuzu çok iyi saptamanız gerekir. Yani tam anlamıyla bir düzen söz konusu değilse, böyle bir borcun altına girmek sakıncalı olabilir. Yine bu tarihler arasında paranızı çarçur etmemeye çalışın. Kendi kazancı özellikle yeterli olmayan kişilerin eşleri veya dışarıdan elde edecekleri gelirleri dikkatli bir şekilde harcamaları lazımdır. Ayrıca 15 Mart tarihinde yuva evinizde seyrine başlayacak Mars gezegeninin etkisini de düşünürsek, size yardımcı olan insanları veya yardımcı olmanız gereken kişileri düşünerek hareket etmeniz faydalıdır.
 
Geri
Üst