Yay burcu 2011 Nisan yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yay burcu 2011 Nisan yorumu
yay burcu 2011 2011 nisan yay burcu nisan ayı ayı
Yay burcu 2011 Nisan ayı yorumu...

Bu ay iki farklı astrologdan yorum buldum ikisinide paylaşıyorum kızlar :tik:

yay burcu-354.gif


Rezzan Kiraz Yay Burcu Nisan 2011

Sevgili Yaylar Nisan ayı boyunca, aşk hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili konularda etkili olması muhtemel enerjilerinizi iki bölüm halinde ele almayı düşünüyorum. Bunlardan ilki aşk ve flört evinizde seyrini sürdürecek Venüs gezegeninin Koç burcu etkinliği, ikincisi ise, ciddi ilişkiler evinizin yöneticisi Merkür gezegeninin Oğlak ve Kova burcundaki seyridir. Şimdi bunları sırasıyla birlikte ele alalım.
3 Şubat tarihinde başlayan ve 6 Mart 'taki geri hareketine devam edecek olan Venüs gezegeninin Koç burcundaki ilerleyişi, sizin gibi ateşli mizaca sahip Yaylar için gayet olumlu bir etkidir. Olumlu derken sanmayın ki Venüs gezegeni Koç burcunda olumlu bir etkidir. Bilakis ilişkilerde bencil yanımızı ortaya çıkarır, isteklerimizi elde etmemiz için bizi ateşler, doyumsuzluk verir ve kalıcı bir bağ kurmak yerine gelir geçer tarzda aşk yaşamamıza neden olur. Bu durum ise Venüsün uzlaşmacı, zarif ve estetik doğasına gayet aykırıdır. Duyarlılık geri planda olduğu için bu tarihler arasında bir Yay, eğer temeli güçlü bir ilişkisi yoksa, deneyimsel davranmaktan hoşlanacak ve yeni aşklar yaşayarak kendini mutlu etmeye çalışacaktır. Doğasında tereddütlük bulunan Venüs, Koç burcunda ilerlediğinde tam tersi bir nitelik kazanır. Yani aşkta hep siz haklısınızdır ve hep sizin istekleriniz doğrudur ve yerine getirilmelidir. İlişkisi sağlam olan bir Yay eğer yumuşak huylu biriyle beraberse bu durumda bir sorun çıkmaz. Lakin agresif biriyle beraberse sonuç iki kişinin de çekişmesi anlamına geldiği gibi, her tartışmanın tutkuyu alevlendireceğini de söylemek mümkündür. Bu seyir altında beraberliğinizdeki ilişkisi olmayanlar ise bu dönemde biraz önce değindiğim gibi, keşifçi olmaktan yanadırlar. Bu duygunun tabanında ise tensel arzular, erotizm oldukça ön plandadır. Birlikte olduğu kişiye söz vermesi, ilişkinin sorumluluğu altına girmesi mümkün olmadığı gibi, bu yönde acımasız bir dürüstlüğe sahip olması da mümkündür. Yani sıkıştığı anda, çekip gidebilir veya direk olarak ben böyle bir beraberlik düşünmüyorum diyebilir. Zaten genel olarak Yaylar dürüst bir çocuksuluğa sahip oldukları için, bu şekilde konuşmakta pek bir sakınca görmezler. Yorumun giriş paragrafında, Venüsün bu seyrinin sizler için gayet olumlu olduğundan söz etmiştim. Evet aynen öyle. Çünkü burcunuzla uyumlu bir görünüm yapan Venüs sayesinde bilinçli isteklerinizi aşk sayesinde kabul etmeniz ve aşk sayesinde de kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz mümkündür.
Durum böyle olunca bu dönemin oldukça deneyimsel, aktif, spontan tepkili, girişken ve son derece sosyal geçeceğini söylemek mümkündür. Özellikle ateşli dürtülerinizi doyurmak, yeni keşiflerde bulunmak, erotizmin uç noktalarında dolaşmak açısından bu seyir, hayatın tatsızlıklarına bir başkaldırı olabilir. Yani o yok bu yok ama en azından hoş bir zaman geçirebileceğim diye düşünebilirsiniz. Yeni tanışmalar gündeme gelebilir, sorunlar belki çözüme kavuşmaz ama aşk açısından renkli bir zamandır.
İlişkisi düzgün seyreden kişiler açısından bu enerjinin anlamı ise, tensel uyumunuzun daha da yoğunlaşması, aşk hayatınızla ilgili konularda birbirinizle çekişerek bile olsa sonunu tatlıya bağlamanız, arada kopuşlar, küskünlükler, kızgınlar yaşansa da, yine de birbirinizi mıknatıs gibi çekmeniz yaşanabilecek durumlar arasındadır. Bu seyir devam ederken ciddi ilişkiler evinizin yöneticisi Merkür gezegeninin 14 Mart Kova burcunda seyretmeye başlaması hakikaten siz Yaylar için yılın aşk anlamındaki en güzel armağanıdır. Yeni bir tanışma bu tarihin birkaç gün öncesinde veya hemen akabinde oluşabilir. Yani bu yıla bazı Yayların hayatlarının aşkına rastladıkları bir tarih olarak girdiklerini söyleyebilirim. Bu etki altında Venüs gezegeninden olumlu manada yararlanmak için sürekli tekrarladığım gibi, ılımlı olmanız, tartışmaları güzellikle sonuçlandırmanız, sen ve ben demek yerine biz olmayı başarmanız son derece önemlidir. Kibirlilik, abartılı hareketler ve şımarıklık kesinlikle uzak durmanız gereken davranış biçimleridir.
 
Susan Miller Nisan 2011 Yay Burcu Yorumu

Önce Aşk hayatınız açısından döneme bir göz atalım 20 Mart- 19 Nisan tarihleri arası aşk ve flört evinizde transitini sürdürecek Güneş gezegeni yeni bir başlangıç anlamı taşıdığı için doğal olarak yaşamınıza girecek yeni bir kişiyi gösterebilir Doğal ve içgüdüsel tepkiler göstereceğiniz bu süreçte karşınıza yine sizin dürtülerinize sahip yeni bir kişi çıkabilir ve bu kişi sizi oldukça fazla etkileyebilir Var olan ilişkiniz açısından aktif bir dönemdir Birlikte hobilerinizi paylaşabilir erotizm gücünüzü yeniden keşfedebilir aşkın doruklarında gezebilirsiniz Hayattan son derece zevk alacağınız bu süreçte cesaretli tavırlarınız ve yaratıcılık enerjiniz yükselir Başkalarının sizi bildiğiniz yoldan çevirmesine izin vermediğiniz gibi paylaşım konusunda daha bencil davranmanız mümkündür Mücadeleci tavırlara gerek kalmadan isteklerinizi elde edebilirsiniz Yükseleninize olumlu görünüm yapacak bu enerji dış imajınız açısından size enerjik bir görünüm kazandırdığı gibi ne istediğini bilen duruşunuzla ilgi uyandırmanıza da yardımcı olacaktır
 
Geri
Üst