Yay burcu nasıl olur erkek yay özellikleri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serpilunvedi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

serpilunvedi

Forum Okuru
Yay burcu nasıl olur erkek yay özellikleri?

Yay burcu nasıldır melek kadınlar kulübü yay burcu yay burcu özellikleri forum'da.​

Arkadaşlar kızımın bir erkek arkadaşı var yay burcu imiş galiba merak ediyorum yay burcu nasıl özellikleri filan. Yay burcu nasıl olur erkekleri bilhassa. Kızım şuan 18 yaşında ve aslında ben karşıyım sevgili olmalarına çünkü üniversite 1. Sınıfta kızım biraz küçük ve istemiyorum ama ona da söylemek istemiyorum bunu ters düşünmesin benim hakkımda diye.

Merhabalar
Yay burcu erkekleri ortamın aranan kişileri desek yanilmayiz galiba. Yay burcu eğlenceli enerjisi ile herkesi kendine hayran bırakır. En sıkılgan dertli zamanlarında bile bunu dışarı yansıtmaz eğlencesinden ödün vermez. Hayallerini yaşamak isteyen, ön yargısız davranan biridir yay burcu. Özellikle hem kadını hem erkeği seyahat etmeyi sevmesi ile bilinir. Yay burcu özelliklerinde içtenlik iyimserlik vardir. Yay burcu denince akla kesinlikle seyahat ve yeni insanları tanımak diyebiliriz. Uçak bileti alın ve sürpriz yapın en güzel hediye budur yaylara.

Yay burcu ile alakalı daha fazla bilgi almak için "yay burcu erkeğini kendinize nasıl aşık edersiniz" dileyen linkten konumuzu inceleyebilir.

Geri