Yaz Garden Life’ta daha da sıcak

ms_enemy

Yeni Üye
Üye
Yaz Garden Life’ta daha da sıcak
mobbah0024.jpg
2008 bahçe trendlerini belirleyen Garden Life’ın yeni koleksiyonunda, ahşabın yerine daha sıcak bir dokuya sahip olan plastik rattan örgü modelleri yer alıyor. Plastik rattan örgüde trendy renkler olan beyaz, siyah ve mocca; dekorasyonda renge göre farklı duygular uyandırıyor. Bu sene kübik veya yuvarlak hatlı tasarımlar örgülü modellerde tercih edilirken fosforlu renkte örgüler de dekorasyonu canlandırıyor.

Garden Life 2007 koleksiyonunda yer alan ve bahçelerde tercih edilen L Oturma Grupları büyük teraslar ve bahçeler için vazgeçilmez bir keyif köşesi.

Transparan fosforlu sandalyeler ise mekanlara renk katarken farklı malzemeden masa kombinleri ile evlerde sıra dışı dekorasyona sahip olmak isteyenler için birebir. Hem iç, hem de dış mekanda kullanılabilen ahşap masif masalar, örgülü koltuklarla kombinlenebiliyor ve ahşabın soğukluğunu kaybettiriyor.

Paslanmaz çelik ve teak ağacının uyumu tasarımlarda kendini göstermeye devam ederken, masa tablalarında granitin kullanımı ile 2007 tasarımları modern evlerin dekorasyon sırrı olmaya devam ediyor.
 
Ce: Yaz Garden Life’ta daha da sıcak

paylaşım için saol canım...
 
Geri
Üst