YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Ne guzel kilolar veriliyor,cok sevindim,bu arada eklemek istedigim bir husus var yogurt ve sut tuketimi kilo vermeyi hizlandiriyor.
yoğurtu çok severim manyak gibide yoğurt yerim ama şu sıralar kocişimle alışveriş yapamadık yiyemiyorum hamileyken ne yerdim eşim için dışın yoğurt oldu çocuk yoğrt suratlı olacak derdi maşallah heçte olmadı elma yanaklı oldu guzucum.marketten alırız yoğurtu eşyaları yerleştirmeden daha açar 2 kaşıö yerim yerim ama bacım hiçte benim kilolarda değişiklik yapmadı 😀bana garezimi var acep:laugh::laugh:

kız hava atmıyom walla sağlıklı olan senin verdiğin kilolar sebze türü yiyemiyorum pazara çıkılacak oda dünyanın bir ucunda ölüyom ay yaya gitsen 45 dk sürüyo manavda pahalı benim admın zaman ayırmasını bekliyom bana bu ara yolda hep.walla bacım sabah yemeğini yiyorum sonra koşturmacadan aklıma yemek falan gelmiyo birde akşam oturduğumda yiyorum su falan hiç aklımda değil sen diyetisyene 2 defa gittim demişsi,n kız kilo aldım alalı diyetisyen geziyorum benim sorunum drverdiği şeyleri uygulayamamam uygulasam fidan olurumda 😀olamadım üstüne koydum sinirlenince dolap önündeyim laiş evde bişiyoksa hemen geip kendim yapıp yiorum birgün çok iyi hatırlıyorum eşim çok kızdırmıştı ve darkadaşlarıyla eğlencedeydi sabah ezanı okundu daha gelmedi sinirimden o saatte tam 1 byk porelen tabak çekirdek yedim ve farkında değildim düşün ama şimdiden sonra tekmıyom bişeyi inşallah muaffak olurum bacım ya uyarıların içn teşekkür ederimcanım kızacak olsam senle olmazdım lamişim biz kardeşiz :slm:

ya vericez ya vericez başka yolu yok sen bana ben sana vericezmiz hesap yüzünden yiyemiycez hahaha o zamanda gidicek fazlalıklar ve 5 kilodan sonra farkedilmeye başlıycak sana yavaş yavaş zayıflamışsın demeye başladıklarında işte ozaman tadından yenmez:D:D

Ne guzel kilolar veriliyor,cok sevindim,bu arada eklemek istedigim bir husus var yogurt ve sut tuketimi kilo vermeyi hizlandiriyor.

senide bekliyoruz
hep beraber vermek için annenler gitsin de bir
sütüde yoğurduda çok tüketiyorum belki bikaç gündür ihmal etmişimdir ama her gün 1 bardak sütümü mutlaka içiyordum
benim rahatsızlığımdan dolayı ben yavaş gidiyorum ama olsun pes etmek yok devam edicem🙂

saat 6:00=1 bardak sıcak süt şekerli 10:30 1kase çorba;15:00 =2 bardak limonlu şekersiz çay;19:30akşam yemeği 2 dilim fırında pirzola 2kaşık pilav 1 kase yoğurt meyvesuyu 1 bardak saat22:30=4. bardağım çayımı içiyom dahada içerim herhalde NOT:ugün evlilik yıldönümümdü oyzden fazla kaçtı yarın dengelerim lamişşşşşş nirdesinnnn hani listeeee :laugh::dil:

(13)=5 ocak salı=

10:00=KAHVALTI,2 bardak su,labne peynir,galete
12:30=2 bardak su, beyaz lahana
02:30=2 küçük parça çikolata:D:D
03:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su,2 dilim k.ekmeği,2 çay, kıymalı,soğanlı yumurta,yine çok az peynir,2,3 tane bisküvi
06:00=2 bardak su,piko
08:00=AKŞAM YEMEĞİ, 2 bardak su, karnabahar yemeği, 1 kepçe kadar makarna, yoğurt

NOT:-100gr
...........+1,700gr

(13)=5 ocak salı=

10:00=KAHVALTI,2 bardak su,labne peynir,galete
12:30=2 bardak su, beyaz lahana
02:30=2 küçük parça çikolata:D:D
03:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su,2 dilim k.ekmeği,2 çay, kıymalı,soğanlı yumurta,yine çok az peynir,2,3 tane bisküvi
06:00=2 bardak su,piko
08:00=AKŞAM YEMEĞİ, 2 bardak su, karnabahar yemeği, 1 kepçe kadar makarna, yoğurt

NOT:-100gr
...........+1,700gr
kız lamiş bende çikolata yicem sen yiyon ya :dil::dil:

Kizlar benim bir tane cikolatam var rejimde yedigim,cok basit cikolata turu bir sey,aslinda buskuvi uzerinde bitter cikolata ve cok incecik birsey yinede iyi geliyor.bugun rejime basladim,annemler bir iki gunlugune yok,sabah 10.30 da bir kase tarhana corbasi ictim,bir dilim tost ekmegi ve 3 zeytin ile ise basladim,bir fincan kahve ve 3 bardak su ictim.aksama da taze fasulye karnibahar salatasi ve bir kase yogurt yerim.Ayrica 1,5 yag orani olan sutleri icmeyi tercihediyorum.Bol bol meyve cayi icerim,unuttum bu arada bir bardak kusburnucayi ictim,iki bardak kadar yesilcayda icerim arada.baska birsey yiyecegimi sanmiyorum.

Kizlar benim bir tane cikolatam var rejimde yedigim,cok basit cikolata turu bir sey,aslinda buskuvi uzerinde bitter cikolata ve cok incecik birsey yinede iyi geliyor.bugun rejime basladim,annemler bir iki gunlugune yok,sabah 10.30 da bir kase tarhana corbasi ictim,bir dilim tost ekmegi ve 3 zeytin ile ise basladim,bir fincan kahve ve 3 bardak su ictim.aksama da taze fasulye karnibahar salatasi ve bir kase yogurt yerim.Ayrica 1,5 yag orani olan sutleri icmeyi tercihediyorum.Bol bol meyve cayi icerim,unuttum bu arada bir bardak kusburnucayi ictim,iki bardak kadar yesilcayda icerim arada.baska birsey yiyecegimi sanmiyorum.

:clapping:seerose :clapping:seerose:clapping:
canım hadi güzel güzel zayıflamalar aramıza hoş geldin:ruyam:
takipteyim onagöre
:nur::nur::nur:

Bu aralar usenmiyordum,her sabah,havuc,greyfurt,limon,elma,portakal ,zencefil ve turpu karistirip meyve suyu hazirliyordum fakat 3 gundur neredeyse yapmadim,sabah kalkinca icmek hem tok tutuyor hemde saglikli oluyordu,markete gittim fakat esim yoktu yanimda meyve sebze alamadim tasiyamayacagim diye,alinca bu karisima tekrar baslayacagim.

Geri