YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

kızlar pes ediyorum hiç zayıflamadım yapamıcam size kolay gelsin

yaa sen bana demiyomuydun acele etme verirsin diye sen neden 2 günde pes ettin bakıyım:bangin: kabul etmiyorum bak benim nerdeyse 20 gün oldu daha 2 kilo verdim ben neden pes etmiyorum hem çok normal sen diyet yemekler yemiyodun ki kızarsın diye söylemek istemedim bikere pilav 3 gün ağırlık yapıyo insan vücudunda kızartma krep bunlarla nasıl zayıflanır hadi yaa bırakma bizi lütfeeennnnkaşınma

matem bir diyete yenildinmi bacım sen kinelere göğüs gerdin ne zorluklarla mücadele ettin sen,sen, sen bizim en sade ve en tatlı melişmizsin bırakma bıraktırmıcaz sana diyeti:uhu::uhu::rtfm::seker:burda bir değil kaç kişiyiz anacım yapma böle. biraz drama yapayım dedim olmadı mizacıma ters anam ben şen geldim şen giderim kızıım huuuuu matemm yarın listen :rtfm:burda olsun bacım yolarım bak (ay bacım sakın kızma şaka yaptım ha)

(19)=11 ocak pazartesi=

07:30=1 bardak sirkeli su
10:30=2 bardak su,1 dilim k..ekmeği,tel peynir ,4 zeytin
12:30=2 bardak su,yarım dilim k..ekmeği,ıspanak(çok az)
02:30=ÖĞLE YEMEĞİ,2 bardak su,2 dilim k.. ekmeği,2 tane çılbır(suya kırılmış yumurta),maydonoz,beyaz peynir
04:30=2 bardak su,yarım elma,1 mandalina
06:00=2 bardak su,piko
08:00=AKŞAM YEMEĞİ,2 bardak su,1 dilim k.. ekmeği ,ıspanak

NOT=Tam saatini bilmiyorum ama bi fincan kahve ve bi iki tane çubuk kraker yedim😀

nasıl geçti bakalım gününüz ben kardeşimdeydim allahtan oda diyette de sebze yaptırdım onada
allahım yarının sitresine girdim valla sabah tartılcam inşallah vermişimdir yaa bu kadar zahmete değer inşallah🙁

18 pazartesi=11:30 kahvaltı öğlen geç kalktım çünküysem=yarım dilim ekmek tulum peyniri çay salatalık 16:45 çayyyyyy 18:30akşam yemeği yoğutrt birkase tarhana çorbası şuan saat 23:38 ve ben hala çay içyorum😀ayrıca benim haneye 1 kğ daha ekel bacım bugün tartıldım 1 kğ vermişim etti 5.5kğ yaşaşsın kilolardan kurtuluyom lamişimin sayessinde lamiş sıra sende seviyom seni kız sen beni zayıflat dile benden ne dilersen afyondan yollayacam valla senelerdir yapamadığım şeyi yaptırdın bana be lamiş helal sana ama çok duamı alıyosun bacım bu verilen kilolar sana dua olarak geri dönüyo namazlarımda hep aklımdasın

18 pazartesi=11:30 kahvaltı öğlen geç kalktım çünküysem=yarım dilim ekmek tulum peyniri çay salatalık 16:45 çayyyyyy 18:30akşam yemeği yoğutrt birkase tarhana çorbası şuan saat 23:38 ve ben hala çay içyorum😀ayrıca benim haneye 1 kğ daha ekel bacım bugün tartıldım 1 kğ vermişim etti 5.5kğ yaşaşsın kilolardan kurtuluyom lamişimin sayessinde lamiş sıra sende seviyom seni kız sen beni zayıflat dile benden ne dilersen afyondan yollayacam valla senelerdir yapamadığım şeyi yaptırdın bana be lamiş helal sana ama çok duamı alıyosun bacım bu verilen kilolar sana dua olarak geri dönüyo namazlarımda hep aklımdasın

canım benim allah razı olsun canının sağlığını istiyorum
valla kıskandım 5 kilo ne demek biliyormusun darısı başıma inşallah🙂

ay kızlar bilmiyorum kafa olarak hazır değilim galiba lamiş sana diyodum ama işte dün tartıldım 500 gr almışım sinir oldum

zayıflarsam yazcam size söz birazdaha kendimi hazırlayayım sizi seviyorum kendinize iyi bakın

sizleri takip edcem tabi

Geri