ınsallah lamıyacım...acele etme daha çok başındasın sen kaçamak yapma düzenli ye bak gör sende verirsin🙂
ınsallah lamıyacım...acele etme daha çok başındasın sen kaçamak yapma düzenli ye bak gör sende verirsin🙂
aman be deli ne varmış rezil olucakkızlar moralman çok kötüyüm moralim sıfır ailemin büyüklerine rezil oldum yaaaa csnım herşey yemek istiyo biravuç çikolatalı leblebi yedim yaaaaaaaaaa ağlamak istiyorum neyse.sabah 8:30 1bardak çay 2 dilim kepek ekmeği yağda yumurta 2 çatal aldım pek sevmiyorum sade sade ekmek yedim 12:00 1tane salatalık su akşam 21:001kase çorba dicem artık 2kaşık içebildim onuda yemek falan yiyemedim çünkü moralim sıfırdı.şuan 1bardak limonlu çay içiyorum bişide yiyip içmem artık kızlar ben çok kötüyüm

alemsin haay aşkolsun lamiş ya walla düşüne biliyonmu kayınpederimin beni oö dolma gibi bacaklarla görmesini sen dalganı geç kulağımdada kulaklık offffffffff yaaaa gülme kzım sinir oluyomaman be deli ne varmış rezil olucak
gayet normal bişey ama itiraf etmem lazım çok komik
seni gözümün önüne getirdimde![]()
alemsin ha
ne güldüm allah iyiliğini versin düşünebiliyorum valaa veeeeeeay aşkolsun lamiş ya walla düşüne biliyonmu kayınpederimin beni oö dolma gibi bacaklarla görmesini sen dalganı geç kulağımdada kulaklık offffffffff yaaaa gülme kzım sinir oluyom
çok komik napıyım

:fati::seker::seker::seker:
:şerefe:
:küstüm:
lamiş bunlardan sadece küstümler diller sana gelsin:seker:ne güldüm allah iyiliğini versin düşünebiliyorum valaa veeeeeeçok komik napıyım