hayır ekmektende alması gereken vitaminler var diyetisyene gidince neden ekmeği kesmiyor tatlım abartamdan yemeli bence sadece 3beyazdan uzak duracak🙂bence ekmeği hiç tüketmemelisin![]()
hayır ekmektende alması gereken vitaminler var diyetisyene gidince neden ekmeği kesmiyor tatlım abartamdan yemeli bence sadece 3beyazdan uzak duracak🙂bence ekmeği hiç tüketmemelisin![]()
hayır ekmektende alması gereken vitaminler var diyetisyene gidince neden ekmeği kesmiyor tatlım abartamdan yemeli bence sadece 3beyazdan uzak duracak🙂

😀 selam melekler 😀
Ben yeni bir diyete başladım 1 hafta boyunca sıkışmış meyve suyu içeceğim... 😀 arkadasım önerdi hem vitamin deposu oluyormus hemde sıvı tüketildiginden vucudu temizliyormus arındırıyormus... Hayırlısı bakalım..
Bu sabah portakalla mandalin suyu karısımı içtim.. az evvelde 3 bardak su içtim 😀
Meleklerim ben 66,5 oldum allahın izni ilee tartı devamlı aynı gostermekte demekki sabitlemişim.. 😀 maşallah bana .. eger bu hafta bu diyetide sıkı ttutarsam daha da vereceğime inanmaktayım... hayırlısı allahtan ....
işin zor inşallah 1 hafta sabredebilirsin🙂Lay lay lay lay..... 😀 karnım aç ama yemek yemek yokk !!! 😀