MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2009 #1 Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz Bu elbiseleri yazın giydiğinizde püfür püfür bir hava da hissediceksiniz kendinizi.Hem renkleri hem de desenleri çok şık.Laf aramız da tam benlik😀
Bu elbiseleri yazın giydiğinizde püfür püfür bir hava da hissediceksiniz kendinizi.Hem renkleri hem de desenleri çok şık.Laf aramız da tam benlik😀
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2009 #2 Cevap: Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz en çokta bunu begendim cnm emegines saglık gercekten yazın rahat olur
Cevap: Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz en çokta bunu begendim cnm emegines saglık gercekten yazın rahat olur
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Mayıs 2009 #3 Cevap: Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz Bu tarz her şeye bayılıyorum canım teşekkür ederim...
Cevap: Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz Bu tarz her şeye bayılıyorum canım teşekkür ederim...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2009 #4 Cevap: Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz Bu elbisenin aynısı bendede var cok güzel vede cok zarif duruyo giyince insanın havası degişiyo
Cevap: Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz Bu elbisenin aynısı bendede var cok güzel vede cok zarif duruyo giyince insanın havası degişiyo
makber Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2009 #5 Cevap: Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz bu çok güzelmiş bayılırım şal desenine emeğine sağlık canım
Cevap: Yazın bu elbiselerle çok rahat ediceksiniz bu çok güzelmiş bayılırım şal desenine emeğine sağlık canım