MEÇHUL Daimi Üye Üye 25 Mart 2009 #1 yazlık çantalarınız hazır bayanlar 2009 farklılıkların yazı bence..bu farklılıklar çantalarımızada yansıyayacak...daha renkli hatta rengarenk çantalar olacak tabi sade sevenler içinde çeşitler çok..Ayrıca kol çantalarının yanı sıra el çantaları daha çok yoğunlukta*MeÇHuL* Son düzenleme: 25 Mart 2009
2009 farklılıkların yazı bence..bu farklılıklar çantalarımızada yansıyayacak...daha renkli hatta rengarenk çantalar olacak tabi sade sevenler içinde çeşitler çok..Ayrıca kol çantalarının yanı sıra el çantaları daha çok yoğunlukta*MeÇHuL*
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 25 Mart 2009 #2 Cevap: yazlık çantalarınız hazır bayanlar en çok bunu beğendim.. emeğine sağlık....
MEÇHUL Daimi Üye Üye 25 Mart 2009 #3 Cevap: yazlık çantalarınız hazır bayanlar sağol canımmm benimm🙂🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 25 Mart 2009 #4 Cevap: yazlık çantalarınız hazır bayanlar bazılarını gercekten cok begendim emegine saglık canımcım
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 26 Mart 2009 #5 Cevap: yazlık çantalarınız hazır bayanlar ben tam bir çanta hastasıyım ve çok ağır olarak şuna şifayı kaptımmmm teşekkürler 😀
Cevap: yazlık çantalarınız hazır bayanlar ben tam bir çanta hastasıyım ve çok ağır olarak şuna şifayı kaptımmmm teşekkürler 😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 26 Mart 2009 #6 Cevap: yazlık çantalarınız hazır bayanlar beğenmenize çokk sevindim melişlerrr🙂🙂
mislinay Yeni Üye Üye 26 Mart 2009 #7 Cevap: yazlık çantalarınız hazır bayanlar değişik tarzda çantalar canım emeğine sağlık
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Mart 2009 #8 Cevap: yazlık çantalarınız hazır bayanlar bende bunu çok begendim tesekkürler