Yazz doğum kontrol hapı kullananlar hamile kalır mıyım ?

H

Hülyaa28

Forum Okuru
Yazz doğum kontrol hapı kullananlar hamile kalır mıyım ?
Merhabalar aklıma bir şey takıldığı için sormak istiyorum bilen birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim
Ben 3 seneyi aşkın bir süredir düzenli ve aksatmadan yazz doğum kontrol hapı kullanıyorum. İlk başladığımda polikistik over tedavisi için başlamıştım şuan korunma amaçlı da halen devam ediyorum. Geçen hafta bir ilişkim oldu ben yazz kullanmaya devam etsem de eşimde herhangi bir korunma yoktu prezervatif vs gibi yine de içime bir boşalma olmadı fakat o günden beridir alt karnımda ağrı oluyor aynı zamanda vajinamda da sürekli değil fakat zaman zaman girip çıkan şiddetli bir ağrı yaşıyorum. Hamilemiyim. Aynı zamanda akıntımda da bir artış oldu. Bunların sebebi gebelik gibi bir d urumdan olabilir mi böyle bir belirti var mıdır acaba?
 
Selamlar hayatım,

Gerek Yazz Doğum kontrol hapı, gerek ise diğer markalar altında toplanmış doğum kontrol yöntemlerinden en etkilisini kullanıyorsunuz. Özellikle polistik over tedavisi için yazz kullandığınızı ve hiç aksatmadan kullandığınızı ifade etmişsiniz.

Başka sebepler olabilir örneğin mikrop kapmış olabilirsiniz ama asla hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Doktorunuzla görüşmeniz yerinden olacaktır. Sevgiler hayatım.
 
Geri
Üst