Yengeç Burcu 2010 Ocak Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yengeç Burcu 2010 Ocak Yorumu
yengeç 2010 ocak yengeç ocak 2010
Yeni yılın ilk ayı burç yorumlarını okumak isteyen Yengeç burcu melekleri buyrun :tik:

Ocak ayı boyunca ilişkilerinizi öne çıkartan gelişmeler yaşayacaksınız.
Ocak ayının 15’ine kadar geri hareket edecek olan Merkür ilişkilerinizi anlatan yedinci evinizi etkileyecek. Bu süre içinde her türlü ikili ilişkinizde yanlış anlamalardan kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde özel ilişkiniz ve ya iş ilişkinizle ilgili alacağınız her türlü karar, yapılacak anlaşma ve girişimde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden bu döneme rastlayan tüm karar ve girişimlerinizi bir süre ertelemekte yarar var.
Merkür 15 Ocak tarihinde ilerlemeye başlayacak. Bu tarihten sonra ilişkilerinizle ilgili konularda daha rahat hareket edebileceksiniz. Yaşadığınız sorunlar, gecikmeler ve yanlış anlaşılmaları bu dönemde çözebilirsiniz.
15 Ocak’ta meydana gelecek olan Güneş tutulmasından etki alıyorsunuz. İlişkileriniz veya ortaklıklarınız vasıtasıyla yaşayacağınız olaylar zorlayıcı olabilir. Sonuçta aile hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz.
18 Ocak’tan itibaren ortaklaşa işleriniz önem kazanmaya başlayacak. Başkalarından beklediğiniz paralar, eşinizin parası, ortaklaşa gelirler konusunda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu arada biraz kuşkucu ve endişeli davranabilir ve kıskançlık yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Artan tutkularınız yüzünden hırs yapabilirsiniz. Bu tutumunuz duygusal ilişkilerinizin yıpranmasına neden olabilir.
Ocak ayının 18’inden itibaren Jüpiter’in dokuzuncu evinizdeki hareketi sizi çok olumlu etkileyecek. Bu tarihten itibaren yurt dışı bağlantılı işlerinizde, hukuk ve eğitim konularında, seyahatlerinizde çeşitli fırsatlarla karşılaşabilir, değerli kişilerden göreceğiniz desteklerle işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.
Ocak ayının son günlerinde parasal konularda dikkatli olmanızı gerektiren olaylarla karşılaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst