Yengeç burcu aşk ve tutku rehberi!

ilkimsu

Yeni Üye
Üye
Yengeç burcu aşk ve tutku rehberi!

benim burcum ve meleklere :):..

Yengeç- Koç

Ele avuca sığmaz Koç erkeğinin ve yatağınızı hareketlendirmesine bayılacaksınız. Ama ikiniz aynı anda harekete geçerseniz ciddi sorunlar çıkabilir.

Yengeç- Boğa

Rahatlayıp, bu yumuşak erkeğin keyfini çıkarabilirsiniz. Sadık Boğa her zaman sözünü tutacak ve hatta sizinle beraber olduğuna şükredecektir.

Yengeç- İkizler

Kısa bir ilişki olabilir ama yine de birlikte iyi vakit geçireceksiniz. Heyecanı kaybettiğiniz an büyük ihtimalle geri dönüşünüz olmayacak.

Yengeç- Yengeç

Ne istediğinizi hemen anlıyor ve siz de onu şımartmayı seviyorsunuz. Harika bir ikili olarak birlikteliğinizi yıllarca sürdürebilirsiniz.

Yengeç- Aslan

Sert Aslan erkeğinin yumuşak tarafını açığa çıkarabilirsiniz. Çiöek ve aşk notları gibi romantik taleplerinize seve seve karşılık verecektir.
Yengeç- Başak

Sert kabuğunuzun içindeki yumuşak kadını görebiliyor. Onun hayallerine ve isteklerine karşılık verdiğiniz anda, size sırılsıklam aşık olacak.

Yengeç- Terazi

Yumuşak kalpli Terazi erkeği yorgun olduğunuzda size masaj yaptığı gibi, keyfiniz olmadığında sizi tatile götürebilir. Uyumlu bir çiftsiniz.

Yengeç- Akrep

Özel hayata önem veren iki burç üyesi olarak, ilişkinizi adım adım geliştireceksiniz. İkinizin de doymak bilmeyen cinsten istekleri olması harika !

Yengeç- Yay

Flörtöz tavırlarınıza tam anlamıyla bayılıyor. Ama o da karşılığında size, bir macera uğruna her şeyden vazgeçmenin keyfini yaşatıyor.

Yengeç- Oğlak

Onunla eğlenmeye hazır olun ! Birbirinizin iyi yönlerini ortaya çıkarıyorsunuz. Sevgi ilgi ve güven dolu bir ilişki bu. Seks hayatınız da son derece iyi.

Yengeç- Kova

Farklı espri anlayışı ile sizi çok güldürüyor ve o da yataktaki cesaretinize bayılıyor. Aynı anda parlamalarınıı kontrol altına alırsanız, güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Yengeç- Balık

Duygusal ve sıcak bir erkek. Yaratıcı fikirleri olan Balık erkeğiyle samimi yemeklere gidip, Pazar sabahını yatakta geçirebilirsiniz. İstediğiniz de bu değil mi?
 
Geri
Üst