Bu iki elbiseyi bahçede giymek için aldım.İki elbisenin toplam fiyatı 45 tl.
Bunuda lc waikikiden aldım gri pantolonum için🙂
Bunu geçen yıl Kimlikten aldım.Giymek nasip olmadı.Diğer elbiselerimi çekerken bunuda eklim dedim 😀
Bunuda greyderden aldım.Siyahı tercih etmemin sebebi memleketteki spor ayakkabılarımın rengi beyaz.Ayağımın arkası dikişli olduğu için bu ayakkabıda bayağı rahatım🙂
Bu çanta 20 tl di.Kaliteli bir mağazadan indirimden aldım.
Buda aldığım küpe çantanın üstünde tuttumki net çıksın yinede güzel çıkmadı😕
leopar desenli tokam😀
Altın takı yıdı imitasyonlarıda çok severek takarım.Aksesuarlarımı ruh halime göre kullanıyorum.Bu tür bileklikleri çok seviyorum
Buda taşlı üzerinde yusufçuk ve nazarlık olan yüzük fiyatı 4 tl di
Kızlar bu kolye ışıl ışıl parlıyo lacivert renkte 25 tl ye aldım.Resim kalitem iyi değil cebten çekim yaptım🙂)
ay çitosumm hepsi bir birinden güzel kıssss çok begendim iyigünlerinde giyin hepsinii güle oynaya giyinn içinde hamişol inşş çok güzelelrdi yakışırı sana
Sağolun kızlar en iyisi ve güzeli sizlerin olsun inşallah yüzük saha kurban olsun burçem😀 bende zor buldum yozgattan aldım keşke bidene daha alaydım ya bu kırılırsa yada kaybolursa yedek kalırdı.İnşallah cemoş içinde hamiş hamiş salınırım
İnanmıyorum bu yüzüğün aynısı bende de var Hatta geçen Cemoş'a msn den nazar boncuklu yüzük aldım demiştim Senin yüzük çevresinde ki boncuklar beyaz mı bilmiyorum ama benim boncuklar nazar boncuğu🙂 Ama aması var, dün ucunda ki yusufçuk kırıldı, parçası duruyor🙂 Ay imrendim bende bi ara takılarımı çekim bari mii
Canım sağolasın en güzeli senin olsun inşallah.Ayy kırıldımı yüzüğün ozaman kesin benimkide kırılır dandikmi yapıyolar nedir 😕 benimki nin çerçevesi sarı tşlar beyaz; beyazlıda vardı ama eşeklime doymimki almadım😀beğendine çok sevindim canım senin takıları dört gözle bekliommmm🙂)