*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
yeni alışverişten resimler
Bu iki elbiseyi bahçede giymek için aldım.İki elbisenin toplam fiyatı 45 tl.
Bunuda lc waikikiden aldım gri pantolonum için🙂
Bunu geçen yıl Kimlikten aldım.Giymek nasip olmadı.Diğer elbiselerimi çekerken bunuda eklim dedim 😀
Bunuda greyderden aldım.Siyahı tercih etmemin sebebi memleketteki spor ayakkabılarımın rengi beyaz.Ayağımın arkası dikişli olduğu için bu ayakkabıda bayağı rahatım🙂
Bu çanta 20 tl di.Kaliteli bir mağazadan indirimden aldım.
Buda aldığım küpe çantanın üstünde tuttumki net çıksın yinede güzel çıkmadı😕
leopar desenli tokam😀
Altın takı yıdı imitasyonlarıda çok severek takarım.Aksesuarlarımı ruh halime göre kullanıyorum.Bu tür bileklikleri çok seviyorum
Buda taşlı üzerinde yusufçuk ve nazarlık olan yüzük fiyatı 4 tl di
Kızlar bu kolye ışıl ışıl parlıyo lacivert renkte 25 tl ye aldım.Resim kalitem iyi değil cebten çekim yaptım🙂)
Bu iki elbiseyi bahçede giymek için aldım.İki elbisenin toplam fiyatı 45 tl.
Bunuda lc waikikiden aldım gri pantolonum için🙂
Bunu geçen yıl Kimlikten aldım.Giymek nasip olmadı.Diğer elbiselerimi çekerken bunuda eklim dedim 😀
Bunuda greyderden aldım.Siyahı tercih etmemin sebebi memleketteki spor ayakkabılarımın rengi beyaz.Ayağımın arkası dikişli olduğu için bu ayakkabıda bayağı rahatım🙂
Bu çanta 20 tl di.Kaliteli bir mağazadan indirimden aldım.
Buda aldığım küpe çantanın üstünde tuttumki net çıksın yinede güzel çıkmadı😕
leopar desenli tokam😀
Altın takı yıdı imitasyonlarıda çok severek takarım.Aksesuarlarımı ruh halime göre kullanıyorum.Bu tür bileklikleri çok seviyorum
Buda taşlı üzerinde yusufçuk ve nazarlık olan yüzük fiyatı 4 tl di
Kızlar bu kolye ışıl ışıl parlıyo lacivert renkte 25 tl ye aldım.Resim kalitem iyi değil cebten çekim yaptım🙂)
Moderatör tarafında düzenlendi:
çok güzelelrdi yakışırı sana