Yeni evleneceklere en fonksiyonel fırınlar

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Yeni evleneceklere en fonksiyonel fırınlar
Yeni evlenecek olanlar eşya seçimi konusunda araştırmaları her zaman geniş tutarlar. Yeni evliler içi dekor önerileri yazımda bu çiftlerin ev dekorunda seçimlerini gerçekleştirirken nelere dikkat etmeleri gerektiğine değindim. Şu anda da eşya seçimleri hususunda nelere dikkat etmeleri gerektiğinden bahsetmek istiyorum. Fırın yemek pişirmeden misafir ağırlamaya kadar her ihtiyaca hizmet eden bir ihtiyaçtır. Bu ürün seçimini gerçekleştirirken olması gereken titiz yaklaşımları göstermemiz durumunda uzun ömürlü bir ürün sahibi olabiliriz. Şimdi gelelim örneklerimize ve fonksiyon özelliklerine.
8103_1.jpg

5 fonksiyonlu A enerji sınıfında üretilen üstteki fırın 65 litre hacmi ile karşınızda. Ventino ankastre fırın inox fonksiyonlu düğme tasarımıyla grill özelliğe sahiptir. Mutfak mobilyasının ve kontrol panel düğmelerinin ısınmasını engelleyici soğutucu fana sahiptir. 2 tepsisi ve 1 ızgara teli vardır. Fırın içi aydınlatma fonksiyonu vardır. Yemeklerinizi istenilen sıcaklık derecesine getirip pişirme imkanı yakalayabilirsiniz.
1102523b-37ac-447e-87f4-8cfbcd235b6a.jpg

Turbo fırın özelliğindeki üst resimdeki beyaz fırın 69 litre hacime sahip bir fırındır. Gaz emniyet sistemi vardır. Fırının yoğurt yapma özelliği mevcuttur. Buharlı temizleme fonksiyonu ve fan destekli ısıtıcı özelliğine de diyecek yoktur. Üst ızgarası parlak emayedir. Üstü cam kapaktır. Düğmesiz ateşleme fonksiyonu vardır. Arçelik mağazalarında 719 TL’ye bulabileceğiniz bu ürün cep yakmayacak bir modeldir.
7780320204_LO1_20150514_163136_large.jpg

815 TL değerindeki üstteki ankastre fırında beğeni kazanmayı hak etmiş fonksiyonları ile karşınızda. Ankastre ürün almak isteyip geniş hacimli bir fırın arayanlar Beko mağazalarında bu ürünü kolaylıkla bulabilirler. Parmak izi bırakmayan alt ve üst ızgarası ile statik pişirme özelliği bulunan bu fırına bayılacaksınız. Tek bölmeli iki tepsili bu fırını mutfağınızda görmek istemez misiniz?
9622 sı.jpg

Parmak izi bırakmayan inoks tipli elektroturbo fırın 71 litre hacime sahiptir. A enerji sınıflı, 6 fonksiyonlu pişirme özelliğine sahiptir. Raf kademesi 5tir. Raylı iç ızgarası, standart tepsisi, pasta tepsisi mevcuttur. Statik fonksiyon özelliği bulunmaktadır.
8102_1.jpg


A enerji sınıfındaki üstteki fırın 8 fonksiyon özelliğindedir. Ayarlanabilir saati ile pişme uyarısı verebilmektedir. Turbo fanlı, grill özelliklidir. Fırın içi aydınlatması vardır. Beyaz sevenlerin favorisi olabilecek bir modeldir.
 
Geri
Üst