Yeni moda saç şekilleri ve renkleri
Hemen hemen her bayan mutlaka saçını bir kez bile olsa boya yaptırmıştır.Ben hemen hemen her sene saç boyamı ve bakımını yaptırıyorum.Tabi bu sene içinde kaç kez gittiğim ise meçhul😀Ben pek kuaför tutkunu birisi değilim.Kendi saçımı,makyajımı,el-ayak bakımımı,epilasyonumu
vs..tüm kuaförlük işlerimi kendim hallederim😀Annemin karnından kuaför doğmuşum😀Doğuştan yetenekliymişim ben😀Şaka bir yana saç boyama ve kesim dışında kuaföre gitmem.Masrafdan başka birşey değil.Ama işte herkes ben gibi yetenekli olmuyor
😀Kızmayın hemen..Bu biraz da zaman meselesi.Kendinize gereken zamanı ayıramadığınız için mecburen kuaförün yolunu tutuyorsunuz.
Ama şunu da çok net bir şekilde belirtmek istiyorum ki kuaförlerin hakkı ödenmez🙂🙂🙂Verdikleri emek,zaman ve özen gerçekten takdire değer.Sanırım lafı çok uzattım ve daha fazla uzatmadan sizlere yeni sezonun saç renklerini ve şekillerini sunayım.Buyrunuz.
İşte benim saç rengim🙂🙂🙂
Benim şuan ki saç şeklim bu şekilde.Kullanımı çok rahat ve her şekilde kullanabiliyorum.Topuz,örgü vs.. şekillerde de gayet hoş oluyor.
Kısa saç modası anlaşılan hiç bitmeyecek gibi🙂🙂🙂
vs..tüm kuaförlük işlerimi kendim hallederim😀Annemin karnından kuaför doğmuşum😀Doğuştan yetenekliymişim ben😀Şaka bir yana saç boyama ve kesim dışında kuaföre gitmem.Masrafdan başka birşey değil.Ama işte herkes ben gibi yetenekli olmuyor
😀Kızmayın hemen..Bu biraz da zaman meselesi.Kendinize gereken zamanı ayıramadığınız için mecburen kuaförün yolunu tutuyorsunuz.Ama şunu da çok net bir şekilde belirtmek istiyorum ki kuaförlerin hakkı ödenmez🙂🙂🙂Verdikleri emek,zaman ve özen gerçekten takdire değer.Sanırım lafı çok uzattım ve daha fazla uzatmadan sizlere yeni sezonun saç renklerini ve şekillerini sunayım.Buyrunuz.
İşte benim saç rengim🙂🙂🙂
Benim şuan ki saç şeklim bu şekilde.Kullanımı çok rahat ve her şekilde kullanabiliyorum.Topuz,örgü vs.. şekillerde de gayet hoş oluyor.
Kısa saç modası anlaşılan hiç bitmeyecek gibi🙂🙂🙂