Yeni Örgü Bayan Ceket Modelleri Tarz Kadınlara Özel Modeller

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Yeni Örgü Bayan Ceket Modelleri Tarz Kadınlara Özel Modeller
Yeni Örgü Bayan Ceket Modelleri- Örgü dünyasında kadınlara çok çeşit olduğu kesin. Örgü işlerini bayanların işlemesinden mi bilemiyorum ama hem çok çeşit hem çok model var. Yelekler, hırkalar, şallar, bolerolar, ceketler daha neler neler. Beyler kıskanmasın tabi ama bayanlara bu konuda oldukça geniş bir ayrıcalık olduğu kesin. Özellikle tarz giyinmeyi seven hanımlar için bu yazımızda dışarıda da şıklığınızı korumak adına çok özel örgü ceket modelleri paylaşmak istiyorum. Örgü bayan ceketler hiç sıradan değil. Hepsi tarz hepsi el emeği göz nuru örnekler. Ceketlerin şu havalarda ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum ama kış için özel modeller yapabilirsiniz. İşe gidenler için çalışan bayanların örgü ile bile şık olduğunu herkese gösterebileceksiniz. Bu modellerle daha stil ve farklı görünebilirsiniz. Örneğin aşağıdaki model ceket örneği bir body bir gömlek altına bir diz altı etek ya da kumaş pantolon ile harika kombine olacaktır.



lacivert orguden bayan ceket.jpg


Lacivert örgü ceket üzerine omuzlardaki detay ve altın sarısı düğmeler dikkat çekiyor. El emeği göz nuru diye işte buna derim ben hanımlar.

altin sarisi dugmeli orgu bayan ceket.jpg


Örgü ceket örmek isteyenlere kapşonlu örnek te bir alternatif olabilir. Hoş görünüyor aslında hem biraz da spor tarz. Arkadaşlarım eminim ki bu modellere de bayılacaksınız. Buradan tığ işi ceket modellerine de bir göz atıp fikir edinebilirsiniz.

gri kapsonlu el orgusu ceket.jpg


Delikli örgüden yine şık bir örgü ceket görüyorsunuz. Önde fermuar detayı ile diğer düğmeli modellerden de ayrılıyor. Hem kot üstü hem kumaş pantolon üstüne rahatlıkla kombine edilebilir. Fermuarlı modeller bana göre kullanımı daha pratik siz de ceketinize düğme yerine fermuar tercih edebilirsiniz. Ama tabii düğmelerin de yakıştığı birçok örgü ceket modeli var.

onu fermuarli delikli orgu ceket.jpg


Düğmelerin yakıştığı model demiştim en son işte bu örneklerden biri. Bu modele fermuar kesinlikle hoş durmaz demiyorum ama düğme ile şahane bir uyum yakalamış. Yine kim yaptıysa ellerine sağlık model üzerindeki motifli desenler ustalıkla yerleştirilmiş.

modelleri orgu bayan ceket.jpg
 
Geri
Üst