Yeni saç modası pixie saç kesimleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yeni saç modası pixie saç kesimleri
çok kısa saç modelleri, pixie saç kesimleri, pixie saç modelleri, modern kısa saç modelleri ile sizlerleyiz.

Pixie saç modelleri, son zamanların oldukça rağbet gören ve bayanlar arasın da hızla yayılan bir saç kesimi olarak yer alıyor. Pixie saç modeli ne diye merak ediyorsanız hemen açıklayayım; Pixie saç modeli, oldukça kısa hatta erkek saç kesimlerine yakın bayan saç modelidir.

Ünlüler arasın da oldukça yaygın olan pixie kesim saç modellerini birçok bayan severek kullanıyor.

Bizim toplumumuz da bayanlara genellikle uzun saç modellerinin yakıştığı düşünülür. Aslın da bu çok yanlış bir inanıştır. Kısa saç modelleri ile olduğundan daha genç, havalı ve modern görünen bayanlar, kısa saçlarını farklı saç renkleri ile tercih ederek rahatlığın ve şıklığın tadını çıkartıyorlar.

Hatta daha da cesaretli olan bayanlar pixie saç kesimlerini tercih ederek her mevsim çok kısa saç kesimleri ile rahatlığı ve çekiciliği bir arada yaşıyorlar.

Sizler için en yeni pixie saç modelelri ve saç kesim örneklerini bir araya getirdik. Yaz ayların da sıcak havalar da çok rahat bir kullanım olanağı sunan çok kısa saç kesimlerinden beğendiğiniz modelleri siz de yeni imajınız için deneyebilirsiniz.

charlize-theron-pixie-sac-modeli-704x1024.JPG
kisa_sac_pixie_kesim.JPG
Kısa-Katmanlı-Kısa-Pixie-Saç-Modeli.JPG
Kış-saç-renkleri-ve-modelleri.JPG
newstyle-17142.JPG
Pixie-kesim-Kısa-Saç-Modelleri-2015.JPG
Pixie-Saç.JPG
Pixie-Saç-Modeli.JPG
Pixie-saç-modelleri5.JPG
rihanna-pixie-sac-modeli.JPG
slide_459602_6198126_free.JPG
trend-bayan-kisa-sac-modelleri-2015.JPG
 
biraz cesaretim olsa kesinlikle kestireceğim saç modeli çok kısa olacaktır ama dediğim gibi cesaret edemiyorum yakışana çok yakıştırıyorum rahatlık ve kullanım olarak da inanılmaz pratikliğinin olduğunu düşünüyorum
 
Geri
Üst