Yeni sezonda avangarde banyo dolapları ile gelen lükslük

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Yeni sezonda avangarde banyo dolapları ile gelen lükslük
Banyo dekorasyonlarımız temizlik alanlarımızın estetikselliği bakımından önem verdiğimiz alan zenginlikleri içerisindedir. En güzel banyo dekorasyonları için banyo dolabı seçiminizde avangarde tarz model seçiminde bulunmanız durumunda lüks görünümlü ihtişamlı dekoratiflikler elde edebileceğiniz hususunda şüpheniz kalmaz. Ev dekorasyonlarınızda genel itibari ile lüks görünümlü ev dekorasyonu benimseyenlerdenseniz sizler için bir araya getirdiğim avangarde modüler banyo dolapları 2016 resim galerisine göz atma tercihinde bulunmayı reddedemeyeceksiniz.
2016-sezonu-avangarde-banyo-dolap-modelleri.jpg


Her türlü modernliği üzerinde barındıran modüler banyo dolapları şıklık katan ayrıntılarının yanı sıra ayaklarındaki lükens duruş ile de beğeniyi üzerinde toplamayı başarmaktadır. Kulp tasarımındaki özel görünümler üst resimdeki tarz olan banyo dolaplarının yanında daha zengin işlenen kulp tasarımları ile de karşı karşıya kalmanız olasıdır.


fymbanyo-avangarde-allegro-2016.jpg

Osmanlı tarz görünüm benimseyenler için üst resimdeki gibi bol işlemeli olan banyo dolabı modeli önerilebilmektedir. Altın yaldızlı görünümlü ya da gümüş yaldızlı işlemeli olan tüm banyo dolabı tasarımlarına göz atma fikri konusunda harekete geçmeye hazır mısınız?

fymbanyo-avangarde-goldenhorn-2016-ust.jpg
fymbanyo-avangarde-vienna-2016-ust1.jpg
maxresdefault.jpg
 
Geri
Üst