Yeni sezonun en şık beyaz abiye modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yeni sezonun en şık beyaz abiye modelleri
2018 Yılının abiye modasının değişmeyen renklerinin başın da yine beyaz geliyor. Abiye modelleri özel gün ve gecelerin en çok tercih edilen bir giyim stilidir. Günün ve gecenin en şık bayanları arasın da olmak için bazen aylar öncesinden itibaren abiye modeli arayışı içine giren bayanlar, bir nevi kendi hemcinsleri ile gizli bir şıklık yarışına girerler.

Abiye modelleri arasın da en çok tercih edilen beyaz abiye modelleri, özellikle nikah için giyilmek için tercih edilse de özel günler de de bayanların gözdesi oluyor.

Temizliğin ve saflığın simgesi haline gelen beyaz renk ile tasarlanan beyaz abiye modelleri farklı tasarımlardan oluşuyor. Uzun beyaz abiye modelleri, straplez beyaz abiye modelleri, mini beyaz abiye modelleri gibi tasarımları bunlar için de sayabiliriz.

Abiye modelin de sadelikten yana tercih yapmak isteyenler için sade abiye modellerinin yanısıra yine beyaz kumaş üzerine uygulanan taş, pul ve boncuk işlemeler abiye modeline hareket kazandırarak görselliği ön plana çıkartıyor.

Sizler için yeni sezondan seçtiğimiz 2018 beyaz abiye modellerini paylaşıyoruz.

abiye modelleri.jpg
beyaz abiye elbise.jpg
beyaz abiye.jpg
beyaz mini abiye modeli.jpg
beyaz uzun abiye.jpg
dantelli beyaz abiye.jpg
dekolteli beyaz abiye.jpg
en güzel abiye.jpg
yeni abiye modelleri.jpg
yırtmaçlı beyaz abiye.jpg
 
Geri
Üst