Yeni Tema İle Alakalı Düşünceler burdan

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Yeni Tema İle Alakalı Düşünceler burdan
Merhaba arkadaşlarım,

Test sürüşü isimli konuyu ben kaldırdım, Tüm yönetimdeki arkadaşlarımın bu konuya polemik yaratmadan ve ikili tartışmalara girmeden düşüncelerini yazmalarını rica ediyorum.

Düşünceleriniz doğrultusunda yapılacak ve düzenlenecek yerler için bizzat kendim site tasarımcısı ile irtibata geçeceğim.

Kolaylıklar dilerim.

SADMİN

Herşey güzel adminim.İmzalar yok bunu üyeler sevmeyecek imzaların kalmasına:D:D
Ben şimdiden söyleyeyim yaaaaaaa imzalar nie kalktı diyecekler😀Aslında ebnim için iyi oldu baya bir bunaltıyorlardı😀Ama olsun onalrın memnuniyeti önemli bizim için🙂İmza ekleme hakkı sadece 1 tane olsun diyorum.Çünkü avatar ve imza yapımı bölümü bize özgün bir konu ve çok rabet gösteriyor.Bana kızmayın.Ama benim düşüncem bu🙂🙂Sitemiz tam anlamıyla mükemmel olmuş ellerinize emeklerinize sağlık🙂🙂Bizler için çok uğraşmışsınız ama değmiş🙂🙂🙂

Merhabalar adminim ya bu sorun sadece bende değil bir kaç üyeden de aynı şikayeti aldım ben sitenin ilk sayfası açılınca bir süre donuyor kum saati filan çıkıyor pc de eğer düzeltilebilecek bi sorunsa ilgilenir misiniz adminim.Valla sırf bu yüzden anasayfaya geçmek istemiyorum sürekli aynı oluyor çünkü.Bunun dışında her şey güsel yavaş yavaş öğreniyorum eskiyle yeniyi bağdaştırıyorum.İlginiz için teşekkürler sayın sadmin saygılar...

Geri