K kevser Yeni Üye Üye 3 Nisan 2008 #1 yeni uye:) merhaba,bende bu siteyi yeni ke$fettim,in$allah guzel yerdir,pi$man olmam.evliyim,22.5 ya$inda ve 28 haftalik hamileyim,bir kizim olacak,ilk hamileligim....:yo:
merhaba,bende bu siteyi yeni ke$fettim,in$allah guzel yerdir,pi$man olmam.evliyim,22.5 ya$inda ve 28 haftalik hamileyim,bir kizim olacak,ilk hamileligim....:yo:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Nisan 2008 #2 Ce: yeni uye🙂 Merhaba Kevser, aramıza hoşgeldiniz. Aktivasyon işleminizi gerçekleştirdim. Bu arada hayırlı doğumlar dilerim, güzel paylaşımlar diliyorum. Sevgiler.
Ce: yeni uye🙂 Merhaba Kevser, aramıza hoşgeldiniz. Aktivasyon işleminizi gerçekleştirdim. Bu arada hayırlı doğumlar dilerim, güzel paylaşımlar diliyorum. Sevgiler.
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 3 Nisan 2008 #5 Ce: yeni uye🙂 hoşgeldin canım sende küçük meleğinde keyifli forumlar dilerim.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Nisan 2008 #6 Ce: yeni uye🙂 hamişliğin hayırlı olsun canım.Allah sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bu arada aramıza hoşgeldin🙂
Ce: yeni uye🙂 hamişliğin hayırlı olsun canım.Allah sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin.bu arada aramıza hoşgeldin🙂
S SİBELİM Yeni Üye Üye 3 Nisan 2008 #8 Ce: yeni uye🙂 HoŞ Geldİn GÜlÜm Aramiza msn adresi vermek yasak edit CeMoŞ Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Nisan 2008
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Nisan 2008 #9 Ce: yeni uye🙂 hoşgeldiniz aramıza keyifli sohbetler dilerim🙂