Yeni yıl sloganları

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Yeni yıl sloganları
Yeni yıl sözleri 2012 2012 yeni yıl sloganları 2012 yılbaşı sloganları

Evet kızlar biraz önce konuları açarak sizlere https://www.meleklermekani.com/populer-markalar-hakkinda/203844-marchesa-abiye-modelleri-2012-a.html tanıtımını yapmıştık. Abiyenizi seçtiniz güzelde bir yer ayırttınız aldınız eşinizi sevgilinizi yanınıza az kalsın unutuyorduk :D:D https://www.meleklermekani.com/popu...lari-canta-modelleri-2012-marchesa-marka.html sındanda bir çanta seçtiniz. Güzel bir gün geçireceksiniz. Eee bugün yıl başı ( daha var ama öyle diyelim ) sloganınız eskik :D:D artık değil işte karşınızda yeni yıl sloganları.
yeni_yil_eglencesi-2f9.jpg

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar dostum!

Yeni yılda; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2012 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle...Nice mutlu yıllara.


Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum..

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmisin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılınız kutlu olsun...

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

Yine yeni bir yıl var kapımızda. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Yeni yılda da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!

Yeni yıl bizlere kutlu olsun.. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle... En içten sevgilerimle...

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla... Nice Yıllara!

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.
 
Geri
Üst