ay inşallahHamişlerin duası kabul olurmuş öyle derler canım 🙂
ay inşallahHamişlerin duası kabul olurmuş öyle derler canım 🙂
slm kızlar muhabbetınız bol olsun🙂 nasılsınız bakalım ben kırmızı kartı yedım bugun ama bu ay tedavıye ara vermıstık zaten umudum olmadıgı ıcınde uzulmedım üzülmeden adet gormeyı ozlemısım 😀
35 yaşındayım 14 aylık evliyim sorun yok görünürde ama hormon testini bu ay yapıcaz..hastalanmadım ama 2 gün geçti...
H. geldin canım, iyiyiz ne yapalım takılıyoruz işte 🙂
Hayırlısı olsun canım, madem tedavi görüyordun haklısın iyi işte ne güzel adetin gelmiş, artık takip edip çalışmalara başlasın 🙂
psikolojik etki çok fazlaymış, inşallah en kısa zamanda bizim de bebeğimiz olur 🙂Hımm bende 39 yaşındayım yani artık 40 da diyebilirim 🙂 temmuzda tam dodurucam, evlilikte 3,5 yıl oldu hemen hemen, 2 yıldır bizde istiyoruz ama benimde herşey normal olmasına rağmen olmadı... Hormon testleri önemli onları bir yaptır hormonlarda bir dengesizlik varsa etkiler...
2 gün geçebilir biraz sabır, bazılarında gün geçmeden bile testlerde çıkıyor ama, doğruluk için en az 5-6 gün geçmesi gerekli bence, yada kan testi doğruluğu ve sonucu kesin yani..
canım hoşgeldin evet aynen buası uğurlu bir topik dilerim sanada uğurlu gelir 🙂teşekkürler dualar için...burayı üye olmadan önce çok takip ederdim..sonunda herkes hamiş kalıyo, bana da uğurlu gelsin inşallah
keşke bilseydım sen de az da olsa rahatlardınyaw kımse bilmıyor mu bu degrler nedır off