yesi
Hamiş Melek
neyse kizlar ben de cikiyorum cok uzuldum sabah sabah gune kotu basladim bugun ins guzel gecer gunum 🙁( iyi bakin kendinize
hayırdır hurishcim..sen iyimisin?
neyse kizlar ben de cikiyorum cok uzuldum sabah sabah gune kotu basladim bugun ins guzel gecer gunum 🙁( iyi bakin kendinize
burdayım abla ama cıkıp yatayım gözümden uyku aıyor başımda agrıyorr gelirim akşama dogruorjimmmmmmmm nere gittin kız kaybolma biyere.unıca haklı dertler paylaşıldıkca azalır.
hayırdır orjicimm neden girmeyeceksinnn
HAMİŞİM ne oldu balım??neyse kizlar ben de cikiyorum cok uzuldum sabah sabah gune kotu basladim bugun ins guzel gecer gunum 🙁( iyi bakin kendinize
inşallah yesi'cim inşallah.Aslnda bizler çok sabırsızız sanırım.Yani hergün burda yazdğmz için zamanın geçtiğini de bilmiyoruz o yüzden bişe olmaycak gibi geliyo.Bizde kavuşucaz meleklerimize onlara kavuşmann mutluluğnu elbette yaşıycaz.Ben 9.haftada kuzuma veda ettm ama o 9 haftayı gel bi de sen bana sor .Çok mutluydum inşallah yine mutlu olucaz arkadaşm inşallah paylaşıcaz burdan.Yeter ki istemesini bilelim MEVLA'DAN
burdayım abla ama cıkıp yatayım gözümden uyku aıyor başımda agrıyorr gelirim akşama dogru
abla ilaç alamıyom şimdilik ya geblik varsa ? die şüpeleniyom umudum yok ama ne olur olmaz işimi saglama alyım ben biraz kafamı dagıtayım düşüneyim dışarı cıkamıyomki çalışayım ouyayım eşim izin vermiyorr bakalım üzülmeyin siz beni merak etmeyin ben güçlü kızım ayata durmasını beceririm aslada kendimi ezdirmemm
kızlar bu ovulasyon belrleme testni nasl buluyosnz yaaaaaaaaaa.Ben bi kaç eczaneye sordum suratıma möl möl baktılar o ne falan dedilr çıldırıcam hee..Geçen ay kürtaj oldğm için adet döngm şaştı ve bilmiyom ne zaman yumurtlayacağımı...Bu ay düşünür müyüz onu da bilmiyom ama 🙁🙁
sakın uzulme ve kendını ezdırmeburdayım abla ama cıkıp yatayım gözümden uyku aıyor başımda agrıyorr gelirim akşama dogru
abla ilaç alamıyom şimdilik ya geblik varsa ? die şüpeleniyom umudum yok ama ne olur olmaz işimi saglama alyım ben biraz kafamı dagıtayım düşüneyim dışarı cıkamıyomki çalışayım ouyayım eşim izin vermiyorr bakalım üzülmeyin siz beni merak etmeyin ben güçlü kızım ayata durmasını beceririm aslada kendimi ezdirmemm