ben gidiyom bıcı bıcı yapmaya banyomu yapıp geliorum bennnn
hııı anladım cnm iiii nıye batmanda kıyorsunuz nıkahı onu anlamdım ıstanbul dar mı geldı anacım![]()
ohh ohh güzell peki gösündeki damarların belirginleşmişmiydi ve budan önce regellerin bekledigin tarihtenn şaşmışmıydı ???
aminnn canımm aminnnnnnnnnnnDamarlarımda bi değişiklik yok. Geçen ayki adet bir hafta gecikmişti. Ondan öncekiler düzenliydi. Senin araştırdığın doğru çıktı.
Nikahın hayırlı olsun çok ama çok sevindim. Allah bebişine de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.
Kızlar ben yatıyorum dinlenmem lazım. Darısı hepinizin başına diyorum. Yarın yine bol bol konuşuruz. Dualarımıza devam edelim Allah bebişimi kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Amin !!! Hepinize iyi geceler.
Damarlarımda bi değişiklik yok. Geçen ayki adet bir hafta gecikmişti. Ondan öncekiler düzenliydi. Senin araştırdığın doğru çıktı.
Nikahın hayırlı olsun çok ama çok sevindim. Allah bebişine de en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin.
Kızlar ben yatıyorum dinlenmem lazım. Darısı hepinizin başına diyorum. Yarın yine bol bol konuşuruz. Dualarımıza devam edelim Allah bebişimi kucağıma almayı da nasip eder inşallah. Amin !!! Hepinize iyi geceler.
herkese slmm kızlarr orjimm nasılsınnn fatmacımm elaziğda hangi dr gidiyosunnnnn