inşallah cnm benim o öpücük müjde öpücüğüdürrr 🙂))
inşallah ablacım ayy 4 gün kaldı dua edin bana ne olursunuz sabah böle sanki akıntım oldu gibi ahanda regl oldum gene erken dedim gittim wc baktım tertemiz hiç bişi yok ne akıntı nede regl
inşallah cnm benim o öpücük müjde öpücüğüdürrr 🙂))
arkadaslar kan tahlılımı ardım dun hamıleymısım ama adetıme 2 gun var doktorum kımyasal gebelık olabılır dıyor cok korkuyorumm
inşallah ablacım ayy 4 gün kaldı dua edin bana ne olursunuz sabah böle sanki akıntım oldu gibi ahanda regl oldum gene erken dedim gittim wc baktım tertemiz hiç bişi yok ne akıntı nede regl
arkadaslar kan tahlılımı ardım dun hamıleymısım ama adetıme 2 gun var doktorum kımyasal gebelık olabılır dıyor cok korkuyorumm
teşekkür ederım canım ınan 1 dk bıle bekleyemezdım o kadar sabırsızızkı esımle ben 4 aydır beklıyoruz bu haberi bırde 3 sene korundum ondan bu endıselerım aslındacnm bekleyeceksin caresi yok 🙂 insallah tutunur 🙂
ya keske 1-2 gün daha bekleseydin
ama bu haberi alipta bocalamakta kolay bisey degil ya cok iyi anliyorum korkunu ama hayirlisi olsun gülüm ya insallah herseyi yolunda giden bi gebelik olurda bu kuskularin bosa cikar 🙂 öpüldün
inşallah degildir janım dua ederizz sana bol bol aha ediyomda rabbim kabul eyler inşallah dr yanılıyordur bişicik yoktur ama başka dr de muayne ol
peki ninelerin parmak yöntemiyle denedinmi?
afedersiniz arkadaslar kötü bi manada söylemedim 😉