bugündü ama bilmiyorum olmadı bende düşünmekte istemiyorum amahamılelıyın cok farklı belırtılerı oluyomuş.senın adet gunun ne zaman.gecdı mı
bugündü ama bilmiyorum olmadı bende düşünmekte istemiyorum amahamılelıyın cok farklı belırtılerı oluyomuş.senın adet gunun ne zaman.gecdı mı
ohh ohh massalah cnm cok sevındım hadı hayırlısı kalp seslerını duymaya ınsallahkızlar merhabalar kan değerim yükselmiş hemen hemen 3 haftalık dedi doktor keseyi görmek için 20 mayısta çağırdı bakalım inşallah hayırlısıyla görürüz. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun ya Rabbim. darısı herkesin başına kızlar.
koza teşekkür ederim canım darısı sana.
unıca inşallah bebişin gelmiştir tatlım.
ygmr06 yeni hamiş olarak ben varım inşallah bebişin seninledir canım.
çok sevindim hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınada alırsın bebeğinikızlar merhabalar kan değerim yükselmiş hemen hemen 3 haftalık dedi doktor keseyi görmek için 20 mayısta çağırdı bakalım inşallah hayırlısıyla görürüz. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun ya Rabbim. darısı herkesin başına kızlar.
kızlar sizi çok özledim yaaaw varmı hamiş falan ?*ona şüke etmeyen kafırdır.cok şükür.cok sevındım canım.darısı başımızakızlar merhabalar kan değerim yükselmiş hemen hemen 3 haftalık dedi doktor keseyi görmek için 20 mayısta çağırdı bakalım inşallah hayırlısıyla görürüz. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun ya Rabbim. darısı herkesin başına kızlar.

bugündü ama bilmiyorum olmadı bende düşünmekte istemiyorum ama