burçemm
Hamiş Melek
kız burcem bizlere bir konu actım baktınmı hamilerimiz yazıyor bizlere bizlerinde aklında kalanları cvplıyorkar baktınmı senn yoksa sana atayımmı adresi
baktimm dünn canımmmmm🙂
kız burcem bizlere bir konu actım baktınmı hamilerimiz yazıyor bizlere bizlerinde aklında kalanları cvplıyorkar baktınmı senn yoksa sana atayımmı adresi
evett olabiliyorr bu ay bende ölee umutlanmiştimm uyuduğumm anda bile o batmalarr benii uyandırıyodu ben hepp yüz üstü uyurumm kendi kendimee acaba bebşimii rahatsızz ediyormm diyodummmama şimdi anladımki ne gögüsteki damarlar ve şişlik nede o batmalarr bende hamilelikk belirtisi değillllmişş tabii büntedenn bünyeye değişiyordurr🙂
gel misafirim ol bacım
keşke hepimizz birbirimize yakınn olsaydıkkkkkkk hemencikk gelirdimmmmm
bu konudada yesiye katılıyormm orji geçenn ay gördüğümm bütünn rüyalarıı bilionn kime anlattıysammm herkess hamile kalacann diooduu ama maleseff aklımızdan günn boyuu çıkmadiğii içinn rüyalarımızdada çıkmıyorrrrr
aynen canım benimde öyle olmuştu resmen iğne batırıyorlardı..öyle oldu geçen ay..bu ayda göğüs yanlarım felaket şişti..ve ilk kez damarlarım çıktı...onuda belirtiden saydım yanıldım..anlıycanız hamilelik belirtilerin çoğunu yaşadım..ama sonuç negatifti...hatta şu kadarını diyim adet oldum ya göğüslerim yanları hala ağrıyo ve şiş..omulardan göğüslere gelen damarlar dallanmış çoğalmış..adetliyken bile bunu yaşadım...burçem senin damarlar ne durumda bitanem..adet oluncada benim gibi ağrı hissettinmi?
he ya.ne guzel olurdu.arada bir toplanırdık. sen nerdesın canım
abla peki hiç adet düzensizligi yaşadınmıııı
gögüslerimdekii damarlarr var halenn ama hassasiyett kalmdiiiii canımmmmmm