komşumu çağırdım çay içicez o gelmeden bi bakem dedim🙂sen naslsn napıyosn bakem.Yumurtladn mı kıs ??lale ablam ne oldu kız dustunmu tansıyon falan mı dustu anam dıkkat et belkım bebiş gelmıstır cnm benım yormada kendını fazla gecmıs olsun
hemşomm naslsn?komşumu çağırdım çay içicez o gelmeden bi bakem dedim🙂sen naslsn napıyosn bakem.Yumurtladn mı kıs ??
of kızlar nerdesinizzzzzzzzz canım sıkın bıktım bu miletin lafındannnnnn sözünden alahım bebeğimi en kısa zamanda gönder yarabim önce bebeğimi kendim için istiyorum sonra kendini bilmeyen insanları susturmak için takmayım diyorum bu miletiii ama canım çok fena sıkıyolar ya ağzı olan konuşuyorrrrrrrrrr alahım ne olur bebğimi bana gönder alahım bebğim beni birdaha bırakmasın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et....amin
vala çitosum doğru diyosn da ne bilim evi temzlezsem bana ceza yazıcaklar gibi geliyoMerhaba yoldaşlarnasılsınız?Allahın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun inşallah.Amin.Ben bu gün kafamı dağıtıcam az ütüm var Diyarbakırdaki olaylar canımı fena sıkıyor Ailem orda kardeşlerim dresaneye gidiyolar elim yüreğimde.Allahım onları korusun inşallah.Ve bu olayları çıkaranlarıda islah etsin.Allah devletimizi Milletimizi korusun.İnşallah kardeşlerim güzel puan alırlarda diyardan kurtulurlar artık yaşanacak yer olmaktan çıktı🙁
Neyse bunun dışında bende bir olumsuzluk yok şükür.Hepinize dua ediyorum🙂Seacım ı da merak ediyorum acaba durumu nasıl?
Orjim kistten korkma canım geçer lalemin dediği gibi moralini yüksek tUT
Tunacım canım leken geçtimi inan hepinize ayrı ayrı dua ediyom
Shekerr fistukk boş ver işi gücü yapanla yapmayan aynı ekmeği yiyiyo sen eğlenmene moralini yüksek tutmaya bak
Çoktandır göremediğim arkadaşlarıda özledim.Sılam nisa beklenen bebiş 🙂Esin erkan.Mawişim nasıllar ya merak ediyom🙂
Hepinizi öpüyorum ütüm var yapim gelirim yine Allaha emanetsiniz![]()
bide kokmuş gibi oluyo hani ... götürüyo derler ya afedersn bana da öle geliyo
gelen yok giden yok batıran yok ama işte anneden alştk ondan sanırm balımKızlar yaaaaaaaaaa ben düştüm 🙁(((((((
Wc gitmiştim, kapıyı açtım, ilk giriş kapısını açtım, ne olduğunu bile anlmadım yerdeydim belki bir yarım metre yerde sürüklenerek kaydım, Allahtan kimse görmedi toparlanıp hemen kalktım üstümü başımı temizledim 😕 Hay Allahım yaaa...
gel beraber olsn ablacmmmmAfiyet olsun şekerim 🙂

cnm hakknda hayrlısını dinle.Milletin ağrı torba değil ki büzesin?? sen eşinle mutlu ol huzrlu ol herkes dışarda.Mevlam vercektr inşallah cnm inşallahof kızlar nerdesinizzzzzzzzz canım sıkın bıktım bu miletin lafındannnnnn sözünden alahım bebeğimi en kısa zamanda gönder yarabim önce bebeğimi kendim için istiyorum sonra kendini bilmeyen insanları susturmak için takmayım diyorum bu miletiii ama canım çok fena sıkıyolar ya ağzı olan konuşuyorrrrrrrrrr alahım ne olur bebğimi bana gönder alahım bebğim beni birdaha bırakmasın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et....amin
vala çitosum doğru diyosn da ne bilim evi temzlezsem bana ceza yazıcaklar gibi geliyobide kokmuş gibi oluyo hani ... götürüyo derler ya afedersn bana da öle geliyo
gelen yok giden yok batıran yok ama işte anneden alştk ondan sanırm balım
lalem ablam bnm kuzun geldi mi yksam?? tansiyon düşmeleri falan ne bilm bana bu çağrıştırdı hadi hayrlısı inşallah
gel beraber olsn ablacmmmm
cnm hakknda hayrlısını dinle.Milletin ağrı torba değil ki büzesin?? sen eşinle mutlu ol huzrlu ol herkes dışarda.Mevlam vercektr inşallah cnm inşallah