holeeeeeyy her zaman şampiyon fenerSonuç 4-3 müş yenmişsiniz şampiyonmu oldunuz şimdi![]()
Hadi tekrar iyi geceler .......
gönllerin şampiyonu yuppiiiihoşgeldn kuzummmmm özledm seni yaaa ama ben yatıcam sabah erken kalkmalıyım kociş nöbette gelr gelmez pikniiğe gitcez cümbür cemaatslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kuzummm bana mı dedin gııııı anam valla namazımı kıldm yeni geldm görmedim ki bişe bensen sadece begen konusma benle napıon dedım kac kere hıh

kuzummm bana mı dedin gııııı anam valla namazımı kıldm yeni geldm görmedim ki bişe ben![]()
![]()
ya ben şu nihat doğandan nefret ediyom yaa survıvordan bi gideydi de kurtulaydk heeee herif pisişik heee![]()
![]()
kıs yatcam ama gönlünü almadan gidemiyom heeeeanaaam 30 kişinn karnı nasl doydu yaw?? valla gözümde büyüyor açıkcası napcas ne etces dye.Biz 8 kişi falan gidicez ALLAH nasip ederse.Kıs mahalleyi toplayıp öle mi gittinz nehee pardon hayatım allah kabul etsın bıtanem hee ya bende nıfret edıyom o adamdan tamm tatlım sen yat bızde bugun yaptık o işi valla kolay gelsın geberdım bugun yorgunluktan tam 30 kısydık
30 kişiyi nerden buldnz
ayy ilahi.Vlla gözmden uyku döküüyo ama özledm seni yaw 
yok kuzum kusmedım tatlım benım yat sen gonlun rahat olsun 🙂hemşooooooooooooooooom cnm toprağmmmmm küstn mü bakem sen bana aman da aman hemşosuna küsmez benm kuzum 🙂🙂![]()
kıs yatcam ama gönlünü almadan gidemiyom heeee