inşallah olur rabbim sana bir an önce melegini verir o güzel sevinci sende benede benim gibi bizim gibi bekleyenlere verirr aminnnnnnnnnnnnnnkızlar benim içinde dua edin nolur olsun nbebişim benimde
inşallah olur rabbim sana bir an önce melegini verir o güzel sevinci sende benede benim gibi bizim gibi bekleyenlere verirr aminnnnnnnnnnnnnnkızlar benim içinde dua edin nolur olsun nbebişim benimde
undefined: undefined »selam millet nasılsınız nasıl gidiyor sarı gelinim ordaysan bişi soracamda
undefined: undefined »merhaba sarıgelin ve bembeyaz nasıl gidiyo hamilelik..
abla şimdi ben eşimle beraber olduktan sonra en son hiç akıntım olmadı iç çamaşırım hiç kirlenmedi ondan sonra 3 4 gün sonra akıntım başladı krem şeklinde ve bu akıntı sarı oluyor ? ne olabilir bu eşimle 9 gündür beraber degilim zaten abla eşim tutuklandı o yüzdende dua ediyom inşallah karnımda bebegim vardır yanlız kalmak istemiyorum 🙁
undefined: undefined »abla şimdi ben eşimle beraber olduktan sonra en son hiç akıntım olmadı iç çamaşırım hiç kirlenmedi ondan sonra 3 4 gün sonra akıntım başladı krem şeklinde ve bu akıntı sarı oluyor ? ne olabilir bu eşimle 9 gündür beraber degilim zaten abla eşim tutuklandı o yüzdende dua ediyom inşallah karnımda bebegim vardır yanlız kalmak istemiyorum 🙁
amin sagul ablacım ne olur dua et bana abla ne olur biliyorum abla akıntım oluyor normal beyaz sonra o akıntı sararıyor ilkkez böle oldu normalde akıntım sararmazdı bide ben hamişlige yormuyomda diorum belki intihap var sadece sorayım dedimcanım allah kurtarsın inşallah çok kötü bişi olmamıştır 🙁 genelde sarı akıntı gebelikte olur beyaz ise yumurtlama zamanı olur canım inşallah gebeliktir ama her akıntı gebelik belitrisi değldir cnmm...
undefined: undefined »![]()
normalde beraber olunca kalkınca akıntım spermler hep akıyordu ya aynı dakkika yada akşam şimdide sol tarafım agrıyor her sabah agrım var adetimede 9 gün var normalde adet dönemine yaklaşınca akıntım olurdu 🙁