selam kızlar nasılsınızzzzz bu ne sıcak yaaaaaa klima bile fayda etmiyor 
ha sıcak dahada sıcak olucakkk
haha

haha
haha
güzel de sonu nasıl orasnı bilemiyorumtatlım ya ne güzel bir rüya allahım hayırlısını versin sanada inşallahh🙂
hayırlısı olur inş. ay sinem inş. hislerin kuvvetlimi ula heyecan yaptırma banauyuzum bu ay bende senden hayirlisiyla güzel haberler bekliyorum insallah..icime doguyor nedense..![]()

tabiki heyecan yapma ama gecen hafta arkadasimin biri otobüs bileti almisti seyahat icin sonra bende unutmusun ddimki ne zaman ucuyosun oda yok ucmuyorum dedi ve dün otobüste terslik olmus ucak bileti almak zorunda kalmis oda sasiriyo nasil hissettin diyogüzel de sonu nasıl orasnı bilemiyorumhayırlısı olur inş.
ay sinem inş. hislerin kuvvetlimi ula heyecan yaptırma bana![]()
bilmiyomki öylesine söyleyiverdim iste 😀hadi hayırlısı sinem ..ay aklıma bi atasöz geldi ama demesem ii olurtabiki heyecan yapma ama gecen hafta arkadasimin biri otobüs bileti almisti seyahat icin sonra bende unutmusun ddimki ne zaman ucuyosun oda yok ucmuyorum dedi ve dün otobüste terslik olmus ucak bileti almak zorunda kalmis oda sasiriyo nasil hissettin diyobilmiyomki öylesine söyleyiverdim iste 😀

kaç günün vardı sinem inş. olmazsınbu aclik hayra alamet degil,ben adet olucagim zaman cok acikirim ama bu sefer cok fazla ellerim titriyo😀 zaten su an hem yiyorum hem yaziyoreum![]()

yok o değil ...ağzını hayra aç ...kiz sakin o atasözü apdala maglup olurmus olmasin![]()