var canım şükürler olsun. bende 20 haftalık hamileyim nasip olursa kızımız olacak inan bana bende kızımın babasına benzemesini çok istiyorum her yönden babası gibi olur inşallah. tuna abla bu yazdıklarımızı okuyunca senide listeye ekler zaten tekrar görüşmek üzere.3,5 aylık suan cnm yenı uyeyım ondan adm yoktr sanırım senn bebıs varmı ?
tatlım 6. haf kalp atışı görülüyor 8. de duyuluyor. inş sen de duyarsın gidince Allah gönlüne göre versn.kızlar ya ben haftasonu gittim ama göremedim bebişi.Doktorum acil ameliyata girmiş.Sorumlu hemşirede değerin çok iyi tekrarlamaya gerek yok dedi.Ben şimdi bu hafta gittiğimde hem bebişi görüp,hem kalp atışını dinleyebilir miyim acaba?
canım benim öyle olmadı hiç ama bol bol sıvı al sen. estğ hamişliğin zor yanları işte..kızlar ben 10. haftadayım ve sürekli ağzım sulanıyo tükürmekten bıktım artık sizdede oldumu ne zaman geçecek bu=( hem bulantı hem tükürük iğrenç biri oldum çıktım =)
BEBEGİM... ben yani annen ve daha snra baban,bız senı hayal gucmuzu zorlayarak hayal ettık kı,guzellıgını hayallerımıze bıle sıgdıramadık...Hıc gormedıgımız bır varlık, kanımızdan , canımızdan olan bebegımız...Kucucuk bır bedenın ,mınıcık ayakların ve kartanesı kadar kadar guzel gozlerın...Gormedık bız senı,Gormedık ama hissettık bir kere ...Sende hıssedıyor musun ? acaba bızı. Bu benım annem , buda benım babam dıyebılıyor musun ? bılmıyoruz ama bu bızım bebegımız dıyebılıyoruz bız... Çunku bızımsın . bızım bebegımızsın.Sen bızım kartanemızsın...Hep dıyorum babasına benzesın ,onun gıbı sevkatlı ,onun gıbı mert olsun ... Bebegım sen ona , babana benze , benzekı sevdıgım adam ıkı olsn ... ANNEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?