Benim 2 yıl sonra oldu ama bendede sorun vardı bir tanıdığım daha var onun eşide varikosel ameliyatı oldu 2 ay sonra hamile kaldı hatta şu an 2 tane çocuğu var inşallah Allahım sanada nasip etsinne kadar süre sonra hamile kaldın canımmmmmmm
çok sağol teşekkür ederim en kısa zamanda darısı başınıza inşallahhhhhhhhhdarkellllllllllll hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn bebişinnnnnnnnnnn darısı bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne mutlu sanaa kendine ve bebişine cici bak olarmııııııııııııı
canıııııım çok sevindim harika bir haber bu🙂 darısı bizlere inşallah.kızlarr hamileyimm daha çok yeni 🙂)))) minnacıkk 367 çıktı kan değerim 3 haftamı yoksa 4 mü bilginiz varmı🙂))
seninde paşan olacak demek sağlıklı olsun canım inşallah🙂 buarada geçmiş olsun.selam kızlar size bi üzüntü bide üzüntü haberim var önce üzüntü haberi vereyim ishal mide ağrısından doktora gittim ne yazıkki bronşit olmuşum ilaç verdi artık onları kullanacam inşallah geçer sevindirici haberimde bebeğimin cinsiyetini sordum şimdilik tahminen erkek bebek diyor şimdilik aileme eşime bile söylemicem ancak emin olunca söylicem size söylemek istedim heyecanımı sizinle paylaşmak istedim kızlar![]()
hoşgeldin canım allah kızına sağlık versin öncelikle inşallah ikincide çok bekletmeden gelir🙂selamlar🙂
bende 2. çocuğu düşünüyorum..
bi kızım var benim.. kocaman oldu o.. allah ömür versin çocuklarımıza inşallahhh...
yaşım 40 olduğu için,doktora gittim ve gerekli muayene ve hormon tahlillerim yapıldı..
çok şükür sonuçlar gayet iyi..
bu 5. deneme ayımız korunmadan geçen..
ve bata da 5 gün kaldı..
hayırlısı olsun inşallah...
herkesin bebeği gelsin bekletmeden diyorum..