hadi canım hayırlısı olsun atlatmışsın bari inş kısa zamanda Allah meleğini de gönderir.arkadaşlar benim hsg bitti çok şükür sonuçlarını cumaya vericem dediler, hastahane son sistem teknolojiyle döşenmiş olduğu için ve doktorum çok iyi ilgilendiği için rahat bir HSG çekildim. Hani çok canım acıdı diyenler oluyordu ya ben yaşadığımı anlatayım canım acımadı desem yalan ama kızlar kesinlikle öyle aşırı değildi benim canım çok tatlıdır çok canı yanan biriyim iğne bile vurulurken tırsan biriyim işte kızlar benim hsg olayında tavsiyem aç gidin ve kesinlikle acıyacak mı diye düşünmeyin ben yol boyu hatta masaya yattığım anda bile sadece bebeğimin ellerini ayaklarını minik yüzünü düşündüm sizde böyle yapabilirsiniz işlem esnasında doktorum rahatlattı kasmayın acımasın dedi ve ben hazır olana dek başlamadı... Çok şükür Rabbim bu da bitti ve cumaya sonuç alınacak eşimin spermiyogramıda cumaya çıkıyor inşallah bu cuma hayırlı gün bizim için daha da hayırlı gün olacak..
sağol canım aminnn gerçekten az kaldı sonlar biraz daha zor oluyor. Allah hepimizi kavuştursun evlatlarımıza.Tunacım maaşalah zaman çabuk geçiyor. Kızına kavuşmana az kaldı. Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin. Bende 24. haftamdayım. Bundan sonra zor zaman geçecek gibi geliyor. Hareketlerim kısıtlandı, hemen yoruluyorum. İnanırmısın şöyle doyasıya temizlik yapmayı bile özledim....
çok şükür tatlım gördük sonunda🙂) çok tatlı gerçekten facee resmini koydum, dün tekrar ayrıntılıya girdik kilosu 2250 gr olmuş çok şükür herşeyi normal çıktı🙂 aminnn Allah seni de bebeğine kavuştursun.oyyy yesınler senın kızını ohh sonunda gostermıs kendını sana cok sukur kılosuda boyuda massalh ooyy ne tatlıdır sımdık ooyy yerım ben onu rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns....
ay öyle mi canım hemşeri olmamıza çok sevndim gerçekten🙂 sen nerde oturuyorsun? aminnnn teyzesi kızım için de tşk ederim. evet bu spinali gerçekten düşünüyorum her yaptıran memnun, anasınıfına giden bir de oğlum var benim, ondan çabuk ayaklanmalıyım, bakalım doktor da olur dedi. sağol canım inş hayırlısıyla atlatırım.merhaba tunacım maşallah kızına, inşallah son haftasına kadar sağlıkla gelişmeye devam eder.
ben doğumumu spinal anestezi ile yaptım ve çok memnun kaldım. doktorumun tavsiyesiydi. iyiki de tavsiye etmiş. belinde sıkıntı da yaşamayacaksın ve 2 günde ayaklanıyorsun. inşallah herşey yolunda gider.
bu arada hemşehriyiz galiba 🙂 ben de es es liyim
sağol canım benim inş sizlerden de böyle güzel haberler alırız yakında🙂tuna gözün aydın canım sonunda görmüşsün biricik kızını ne güzell🙂boyuda kilosuda çok iyi,maşallahh prensese..doğum konusunda hiçç bir fikrim yok yaa🙂🙂hakkında hayırlısı olsun inşallah canımm
ay canımm Allah sabır versin üzüldüm. inş yeniden hamiş kalır ve bebeğine kavuşursun. bu kez yavrunu emzirirsin inş hayırlısıyla Allah yardımcın olsun.23 haftalık hamileyken 16 agustosta bebeğimi erken doğum yaparak kaybettim 16 kasımda adet olmam gerekiyo rabbiminşallah tekrar hayırlısıyla hamilelik nasip eder ve bu sefer inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucagıma alabilirim sütünün gelmesi ve emzirememek kadar acı verici evladını topğraga vermk kadr acı bişey varmı acaba dua edin kızlar
oy kuzum şimdiden Allah kavuştursun, ee bayramda görüşmeyecek misiniz?yıne evde tek gunlerım basladı yarın annemle babam gidiyor offf uykum yokkkkk🙁((((((((((((((
tatlım oncellıkle gecmıs olsun....senın tahlıllerının ıyı cıkmasına cok sevındım bıtanem ....eşine gelırse kac yasında bılmıyorum ama benım eniştemdede varıkosel vardı ve hareketlılık sıfırdı amelıyat oldu ılk 1 sene olmadı bı suru testler falan fılan varıkosel gerılemıs yanı degısen hıc bırsey olmamıs anlayacagın neyse oı 1 senede cocuk olmadı ablam tedavıtye basladı onun herseyı normal dedıler sonra enıstem devlet hast gıttı ve ordakı doktor test yapmıs normal oldugu ve 3 adet ılac vermıs enısteme 3 ay ıcınde bebk olur demıs 3 aya bıle kalmadı 2 ayında ablam hamıle kaldı suan 2 tane cocugu var 1 rer yıl arayla hamıle kaldı hee beklemeyelım dersen asılama yaptır hıc bellı olmaz belkı esın amelıyat olduktan 1 2 ay son hamıle kalabılırsın bıtanem hıc uzulme bunların tedavısı var bıtanem allh yardımcın olsun acıl sıfa versın 🙂Merhaba kızlar, bu gün sonuçları aldık benim HSG sonucum tüplerim açık hiçbir sorun yok tahlillerimde normal bir tek adetin 22.gününde yumurtlamamın sağlıklı olup olmadığına bakmak için bir test daha yapılacak o da bu ayın 16’sında yapılacakmış ama bizi çok üzen ve eşimin moralini sıfıra indiren bir gelişme yaşadıkEşimin sperm testi sonuçları hiç iyi çıkmadı doktor USG yapılmasını istedi sizde varikosel olabilir dedi.. 2 yıl öncesinde yapılan testle alakası kalmamış hem hareketlilik çok düşük hem de sperm sayısında azalma var. Ürolojiden bu sonuç çıkınca benim doktorum dedi ki size aşılama yapalım ve bu arada da varikosel varsa tedavinize başlarsınız tedavi sonrası kendinizi toplamanız ve sağlıklı sperm üretebilmeniz için zamana ihtiyaç olacaktır. Eşimde şimdi bana diyor 22.günde yapılacak testin ardından aşılama yaptıralım ben de varikosel ameliyatımı 15 tatilde yaptırayım diyor …
Eşi varikosel olanlar ve ameliyat olanlar işleyişi bana anlatabilir misiniz? Eşiniz ne kadar sürede toparlanabildi ve bu ameliyatı devlet karşılıyor mu? Ayrıca bana aşılama hakkında da bilgi verebilecek olan var mı? Neler yapılıyor bu süreçte ve bunu devlet karşılıyor mu?
KAFAM ÇOK KARIŞIK KIZLAR SANKİ BİR BOŞLUKTAN AŞAĞI DÜŞÜYOR GİBİYİM! ALLAHIM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN İÇİ SIRADA BİZİM…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?