amin canım aminnn...rabbim kimsenin gözünü yolda bırakma! Güzel mevlam bizi evlat hasretiyle sınama! ıçimizdeki bu özelmi dindir! Rabbim dayanmaya gücü olmayan bu kullarının sana açılan ellerini boş geri çevirme! Mevlam dualarımızı işit bizi de evlatlarımıza kavuştur! Amin..
Evet gamze abla artık taşımıyo beni vucudum🙁bi de ben halim olduğu zaman hiç yerimde durmuyorum sonra da mahvediyo ayak ağrıları falan.Neyse ki az kaldı ALLAHIN iznyle ama sancılarım bu aralar daha bi sık sanki oğlan maaşallahcanım benim artık çok az kaldı malum vücutlar iyice büyüdü çok yorma kendini AEO öptüm..
subhanallah çok hareketli sanırım sancılar onun hareketnden de kaynaklanıyo korkutuyo beni.Ne diyim RABBİM inşallah hayırlı bi şekilde zamannda nasip eder doğmasını.Ya da en erken 36 yı bi görsün istiyorum sağlıkla sıhatle gelsin benm meleğim ve bütn annelerin meleklerimeraba kızlar bu gün dunya başıma yıkıldı sanki bu ay çok umutlanmıştım bütün belirtiler vardı demekki psikolojikmiş biraz erken geldi kırmızılar daha bir kaç gün vardı umutlar yeni yıla kaldı yani hakkımızda hayırlısı.
Biraz sancım var ben çıkayım dinleneyim bari
seni çok iyi anlıyorum canım,demekki 2012 de bebeğini kucağına alacaksın inşallahh🙂...meraba kızlar bu gün dunya başıma yıkıldı sanki bu ay çok umutlanmıştım bütün belirtiler vardı demekki psikolojikmiş biraz erken geldi kırmızılar daha bir kaç gün vardı umutlar yeni yıla kaldı yani hakkımızda hayırlısı.
Oyyy kimler gelmiş kimleeeer🙂cnm ya valla sende ayşemde girmiyosunuz inan dün aklımdaydınız napıyolar ne ediyolar bebişleriyle diye🙂bebişi uyut gir mekana ayşem gelsin ona da söyliycem.Evet bitanem az kaldı artık bizimde ama son haftalalr geçmiyor bea🙂bebişin koccaman abi olmuş annesiiiii oyyy yerim onu ben nası gülücük saçıyodur mahmut suraka bebeğimmmmm🙂ALLAHIM esirgesin size bağışlasın inşallah.TÜRKİYE'YE gelmene de ayrıca sevindim gel de özlediğin etliekmekten ye güzel güzel.Sen buraya gelmek için gün sayıyosun bende oğlusuma kavuşmak için.Sen buraya geldiğinde inşallah benmde 2 haftam kalmış olucak doğumuma🙂cnm bnm çoooooooooooook kocaman öpüyorum seni de kuzumu da.AEO ikinizde![]()
canım benimm mrb arada facede görüyorum seni ama burda da özledik. biz iyiyiz kızımla 12 günlük olduk çok şükür zor bir bebek değil abisi de çok seviyor🙂 maşallah siz de büyümüşüsüz ne tatlıdır şimdi tam sevmelik zamanları. ne güzel buralara geliyormuşsunuz gözün aydın. Allah kolaylık verir canım iyi bakın kendinize öptümm.. AEO.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır takipçinizdimibenim bazı sorularım olucak 8 ay önce gebeydim ama kesem görünmedi gelişme yoktu kürtajla sonlandırdık malesef.daha sonrasında 3 ay korunduk.korunmayı bırakalı 5 ay oldu aama hala bebek yok,adetlerim düzenli 32 günde bir oluyorum yumurtlama günümü bu ay kesinlikle kaçırmadım,şimdi adetime 7 gün var,belirtiler ne zaman başlar sizce henüz erkenmi bende suan bi belirti yokda.