LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
sağol canım benim..evet evet o kadar çok seviyorum ki onu fazla sevgiden bebeğimi yuttum şimdi içimde🙂
ne güzel yaaaa valla cok seviniyorum böyle bebeğine kavuşanlara artık bizlerede dua edersen cok sevinirim cnmm

sağol canım benim..evet evet o kadar çok seviyorum ki onu fazla sevgiden bebeğimi yuttum şimdi içimde🙂

ne güzel yaaaa valla cok seviniyorum böyle bebeğine kavuşanlara artık bizlerede dua edersen cok sevinirim cnmm![]()
canımm hayırlı uğurlu olsunn çok sevindim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. darısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına🙂
yalnız kızlar birşey soracağım çok tedirginim hala kalp atışları duyulmadı..sizce ne zaman duyulur..gece kabuslar görüyorum..ne olur Allahım bebeğimi bana bağışla..
selam kızlar..
sizlere çok güzel bir haberim var...
Hamileyiiiimmm....🙂
çok mutluyum.çok farklı bir sevinçmiş.yaşayınca anladım..ve şimdi diliyorum Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın..
şuan 5 hafta 2 günlük..Rabbim nazarlardan korusun..maşallah...
son adet tarihim 1 ocak.yalnız birşey isteyeceğim ne olur benide kızartın hamiş melek olayım🙂

cnm hıc sıkıntı yapma kendıne Allah ın ıznıyle duyacaksın bende cok sıkıntı yapma ben 6. haftada duydum yanı atıyo dedı dr sıkıntı yapma sen
aaaaaaaa çokkkk sevindimmm canımmm yaaa Allahh hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin inşallahhhhhhh Rabbim sizlere bağışlasınnn çok mutlu oldummm inan ki
bu arada pazar sabahı bende test yapıcam kızlar lütfen benim için dua edin yaaaaa artık umudum da kalmadı ama hayırlısı artık![]()