ablacımm çok geçmiş olsun, bu aralar fena salgın var zaten. Aman güzelliklere bulaşmasın🙂 maşallah allah nice nice seneler nasip etsin. Allaha emanet olun çok öptümmKızlarr slm, birkaç gündür giremiyorum ben gene şifayı kaptım offf🙁( hapşırık burun akıntısı öldüm🙁 oğluşum ve lokum kızım iyi şükür. Ailecek hasta olduk onlar düzeldi sayılırlar. Yine inş geçmez. Kızımın doğum günü hazırlıklarına tam gaz devam inş 15 aralıkta düşünüyoruz. çok az kaldııı🙂) hepinizi öptümm ama hastalık bulaştırmayayım🙂
anaa abla kardeş aynı gün tırtladık ya laaaaaadet oldum malesef bu ay fos benden 🙁 gelcek beklenen tarih 10 ocak

ABLAAAA KARDEŞLERİ KARIŞTIRDIN AMA NEYSE BENDE BUGÜN TIRTanaa abla kardeş aynı gün tırtladık ya laaaaa
benimde beklenen yeni tarih 13 ocak... hayırlısı olsunnn

rica ederim canım çok tşkler daha iyiyim şükür.tuana çok tşk ederimm ayrıca geçmiş olsunnn ..
çok tşkler bu listemiz çok eskilerden beridir var. kaç kişi hamiş kalıp doğurdu inş darısı sizlere🙂liste gerçekten çok hoşuma gitti uğurlu geleceğine inanıyorum bende canm daha adet olmadım bekliyorum daha çok çok geçmiş olsn canm bu arada
ekliyim canım.bende bilgilerimi yazayım canm 22 yaşındayım 15.5 aydır ewliyim hiç korunmadım gelmedi daha bebiş izmirde yaşıyorum malatyalıyım 🙂
canımm çok tşkler şükür geçti sayılır valla herkes hasta🙁 neyse minnoşlarım da iyi şükür🙂 aminnn aminn canım sen de kib aeo.ablacımm çok geçmiş olsun, bu aralar fena salgın var zaten. Aman güzelliklere bulaşmasın🙂 maşallah allah nice nice seneler nasip etsin. Allaha emanet olun çok öptümm
tabi alırız canım hg umarım şans getirir🙂bu ay 1 aralıkta adet oldum düzensiz olduğu için bakalım ocağın kaçında olacam beni de listeye ekleyin kızlar![]()
adet oldum malesef bu ay fos benden 🙁 gelcek beklenen tarih 10 ocak
anaa abla kardeş aynı gün tırtladık ya laaaaa
benimde beklenen yeni tarih 13 ocak... hayırlısı olsunnn
hakkınızda hayırlısı kızlar inş yakında gelir bebişler🙂ABLAAAA KARDEŞLERİ KARIŞTIRDIN AMA NEYSE BENDE BUGÜN TIRT![]()