ınsallah bısey olmaz canım kendını çok üzme moralın ıyı olsun Rabbım kucağına almayıda nasıp eder ınsallaaaaaaaaaahhmoralim çok bozuk arkaadşlar dün gece hastaneye gidip test yaptırdık hamile olduğumu öğrendik sabah kanamam oldu tekrar hastaneye gittim düşük riskim varmış şuan hastanede yatıyorum du edin kızlar duaya çok ihtiyacım var🙁(
bende mart nısan gibi tüpbebek yaptırcam kızlaaar banada dua edın kızlaar oğlusuma kardes gelsın hayırlısıyla.tunaa senın çocuklar tedavıylemı olduuuu

benım duamda senınle ısteyen herkesle canım benımdualarımm seninleee canııımmm benimmmm![]()
benım duamda senınle ısteyen herkesle canım benım
selamm canlarrrr...hemen tanıtayım kendimi...ben 26 yaşındayımm 2 yıldır bebek istiyorum pko var bende adetlerimde düzensiz 1 aşılama yapıldı ama malesef tutmadı şimdi şubat ayında allah izin verirse 2.yapılcakkkk...
bende mart nısan gibi tüpbebek yaptırcam kızlaaar banada dua edın kızlaar oğlusuma kardes gelsın hayırlısıyla.tunaa senın çocuklar tedavıylemı olduuuu
tamam ekliyorum canım aman iyi dinlen Allah kucağına almayı nasip etsn.güzel dilekleriniz temenlileriniz için çok sağolun ayrıca tunaa ablacım 6 haftalık gebeyim🙂) lekelenmelerin çok azaldı ara ara damla şeklinde geliyo umarım tamamen geçer ayrıca sürekli yatıp uzanmak çok sıkıca ama bebişim için değer...