tabi canım oynamak asıl senin hakkın. hadi hep beraber sevinip hep beraber üzülüyoruz biz burda bu sitenin en güzl yanıda bu. sizleri çok seviyorumbence de oynayalımm teşkler
tabi canım oynamak asıl senin hakkın. hadi hep beraber sevinip hep beraber üzülüyoruz biz burda bu sitenin en güzl yanıda bu. sizleri çok seviyorumbence de oynayalımm teşkler
🙂
🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

Düzce 24 Okul öncesi öğrt. Ne güzel süpriz oldu🙂 

Mardin/Midyat 19
canım ya ne ağrıtması neden varızki burda iyiyide kötüyüde payşıcaz tabiki.bozma neolursun morelini kaç gün geçmişti senin bide kantesti yapsan keşke.inşallah seninde güzel haberini alırız.hadi yasemin yaptırda biranönce sevinelim sanki içim kıpır kıpır.nedersin?buarada canım mesajına uzun uzun cevap yazmıştım aslında ama ben gönderemiyorum🙁deniyom deniyom olmuyoooo.sorun ne anlamadım.aslında daha önce birkerede olsa yazmıştımkızlar bi taraftan seviniyorum bi taraftan kendim için üzülüyorum halada adet olmadım ama hiçbir belirtim yok sizlerinde kafanızı agrıtıyorum ama
çok şekersinizzzzzzz gençlik böyle bişey işte 🙂 allah gönüllerinize göre versin kızlar neşeniz eksik göbişiniz bebeşsiz kalmasın inşallah canlarım benim nisan bereketli olucak göreceksinizzzzzzzzzzzz 🙂