gorusuruz tunacım aeo...optummrb melodim hg ama ben çıkıyım geç olmuş..ay bu kum saati beni deli etti amma bekletiyor yaa..
kızlar sizler de AEO hepinize iyigeceler... rüyalarınızda bebek görün, sonra inş gerçeğe dönüşsün🙂) byeeee...
gorusuruz tunacım aeo...optummrb melodim hg ama ben çıkıyım geç olmuş..ay bu kum saati beni deli etti amma bekletiyor yaa..
kızlar sizler de AEO hepinize iyigeceler... rüyalarınızda bebek görün, sonra inş gerçeğe dönüşsün🙂) byeeee...
mrb melodim hg ama ben çıkıyım geç olmuş..ay bu kum saati beni deli etti amma bekletiyor yaa..
ammiinnnnnn canımmm..🙂bende ondan önce davrandım canım seçilirse talibi çok olcak ben önce davranayım dedim🙂amin canım benim yaa ben o mutluluğu ailemden hissettimm umarım evlatlarımız olup büyüdüğünde rabbim bizlerede yaşatçakk.allahımm ya kimsyii mahrum bırakmasın o duygulardann🙂
tatlım beklemedeyim arada bir adet olucam gibi ağrım oluyor, şimdiyse hiç bşy yok bakalım, çok az kaldı hayırlısı artık öptüm seni..hey massalah lıste pek bı kabardı hayırlısı dıgerlerıne yanı bızlere tunacm nasılsın cnm varmı bı gelısme
çikolota kisti yanı pekı kac cm bedndede aynı sorun var yalnız benım 4.9 ken hamıle kaldım hıc bı sorun olmadı dokttorum yıne kalırsın dedı suan 4.7 amelıyat on gormedı hıc bı doktor
ooogecmıs olsun cm yaa evet ole buyuyunce hajkkında hayırlısı olsunbenim 8 cm olmuştuu dr hamile kalmamin zor olduğunu söledi ve yüzde bir ihtimal kalsam bile hamileleğim riskli geçermişş