rabbim isteyen herkese nasip etsin o tatlı duyguları, minicik elleri ayakları...amin canım rabbim bizi evladsız bırakmasın...
rabbim isteyen herkese nasip etsin o tatlı duyguları, minicik elleri ayakları...amin canım rabbim bizi evladsız bırakmasın...
1 sene oldu canım isteyeli ama 3 aydır doktora gidiyorum onun kontrolündeyim şuan yumurta takibi yaptık iğnede olduk bekliyoruz 2mayısı🙂defnecimm sen ne kadardır düşünüyosun
sen boşver onları güzelim ağzı olan konuşuyo🙂heleki biraz küçük biryerde oturuyosan dedeikodu gırla🙂canımgeçmiş olsun nasıkl tedavi oldun ilaçlamı?daha yeniyiz ama tatlım sanki herkes bana bişey demese bile her hareketimi hamilelige yoruyorlar ya ona çok kızıyorum yardım için sorsalar neyse.sırf merak ve dedikodu!!!!!!!!!!
rabbim isteyen herkese nasip etsin o tatlı duyguları, minicik elleri ayakları...
canımgeçmiş olsun nasıkl tedavi oldun ilaçlamı?daha yeniyiz ama tatlım sanki herkes bana bişey demese bile her hareketimi hamilelige yoruyorlar ya ona çok kızıyorum yardım için sorsalar neyse.sırf merak ve dedikodu!!!!!!!!!!
canım benim yumurtlama sorunum önceden varmıydı bilmiyorum ama ilkdefa buay takip yapıldı ve olgunlaştıklarında iğne yapıldı ve sorun yok çok güzel tam zamanında çatlamışlar bizde doktorun dediği günler ililşkiyede girdik bakalım beklemedeyiz hayırlısı artık biz elimizden geleni yaptık🙂defnecim yumurtlama durumun nasıl doktor bana kistler yüzünden yumurtlama problemin var demişti yasemin
ayy lalezarcım hoşgeldin vede negüzel geldin.bu iyi bir ışık canım ya mide bulantıları hemde uykundan uyanacak kadar demek hayırlısı bakalım🙂Slm meleklerim, benim 3 gecedir saat gece 4 gibi mide bulantılarım olmaya başladı, sonra uyuyamıyorum, sağdan sola dönerken bulantım artıyor.. 😕