slm millet canlarrr nassınızzzzzzzzzzzzzz???
slm gülüm h.g canım nasılsın bakalımm
slm millet canlarrr nassınızzzzzzzzzzzzzz???
avrupa kana7 acıyın şaban cıkmış küçük bebeg kuru fasulye yedirecekayyy yaaa koptum adana sölüyor bebege kadın dior kafayımı yedin
anam koptumm izleyin izleyinn
ömrü yedin gızz sendemii şabancısın
ama kuru fasulye cok güzeldi kadın dior karnı ac dior dur dolapta bir tabak kuru fasulye var ısıtıp geliyim
koptum vallahiii adana sölüyor bebişe yhuune olsun çatlam valla düşüncelere dalmıştım biraz bu yazıdamı bebişsiz geçirecez diye amannnn öle işte 🙁
ayyy koptumm yhu üzülme emi gelecek bebeişler bak görr bu sayfaları okutacaz onlara
ayy izleyin koptum yav izliyonuz mu
adama tekme vuruyorr maçtaa kız galatasaraylı adam bjk kız gs tezavrat yapıyor bjk adamın kıcına tekme vuruyor adam kalkıyor şabanı dövmeye şaban gel dior bjk barışalım
ayy kıza dior bidahakine ayrı yerlerde oturacaz
ayyy koptum yhuuselam güzellikler🙂ben bütün gün giremedim🙁bundan sonra uzun birsüre giremicemde işyerinde internette sorun var🙁akşamları fırsat buldukça evden giricem artık napalım biraz hasret kalıcaz🙂ee nevar neyok bakalım sizden ?valla dünakşamdan beri dökülmüşsünüz yarısını okudum yarısı kaldı🙂
1 saatir okuyon beklioz seni burda nezamn sayfanın sonuna gelip selam yazacak
hoşgeldin aaa üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda hallederler yaüzülme sakın ablamm bidahaki aya rabbimden umut kesilmez demekki kısmet degilmişş
yok tatlım üzülmedim, alıştım artık dolu dolu 3 senedir bu şekildeyim zaten, kısmeteen ötesi olmaz 🙂