askıtom ben soleyım zaten ısmım sıtenın ısmı melek yane 😀
melek ha sitenin ismi hiçte çakmadım
ayy 
melek ha sitenin ismi hiçte çakmadım
ayy 
neyse millet ben pazara gidiyim alış veriş yapayım birazda kafa dagıtırım hemm bir yerlere kaybolmayın bişi isteyen varmı benden alıyımmmmmm
bn istiorum çilek ama alerjim var yiyemiommmmm uffffffff 🙁

kıyamm ben sana tatalı yeee çilek pis abla pissss canın cekmesin ama başka istiyorsan kargo yapıyıp gödereyim![]()
sağol cnm benim düşünmen yeter hiç bişicik istemiom cnm dikkat et kendine kariıdan karşıya geçerken sağına soluna bak emiiii öptüm cnm
oyyyyyyyyyyyy benim melegim fotondaki gibi bir ogluşun olur inşallah rabbim tez zamanda versin ee ablacım benim ismimi biliyosun çigdem bizde seni cok seviyoz allah razı olsun biliyoz ablam duanda oldugumuzu benim içi temiz kalpli ablam abi nasıl oldu bu arada ablacım bebekle aranız nasıl aa teyzesine bişi diormu bana sölüyormu sölerse söle bana abala 🙂 ah bide ben konuşabilsem onunlaaa
vallahi ablacım ii gidiyor bugün moladayız yarın başlıyor çalışmalar tuna ablam benim yumurtlama takibi yapmıştı tarih vermişti ona göre bide sarı gelin vermişti onlara uyuyom bugün moladayız yarın başlıcaz artık bakalım cok ii ama ben takmıyom pek düşünmüyom daha dogrusu ablacım fazla aklımda bebek ama okadar takıntı yapmıcam kendime bu ay
ayşegülcüm oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah....